Marko Mrkić, Napredak (© Star sport)
Marko Mrkić, Napredak (© Star sport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Genk na kecu, a 3+ pod Bagdalom

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.07.21. | 11:56

Pregledajte defile izvesnihjih i potencijalno opasnih igara za 30. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 19:30
Energetik BGU - Rukh Brest
ID: 5727423

Ne bi vas ni vodili u Belorusiju da ne postoje osnovani razlozi zbog kojih očekujemo makar 3+ tip na meču koji se igra na "Borisov Areni". Sve u svemu, Ruh je jači tim, mada ni Energetik u poslednje vreme nije za zanemarivanje. Ako ništa, za oni su na poslednjih pet mečeva, računajući i Kup Belorusije samo jednom odigrali meč na kom nije palo makar tri gola. To je dobar, mada ne i jedini razlog da se predloženo tipovanje uzme u obzir kao potencijalno interesantno.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.85)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 18:00
Arsenal Tula - Rubin
ID: 5726412

Da kvota na pobedu favorita nije fenomelna, onda bi mirne duše mogli da je kombinujemo sa 2+ tipom. Ovako, čista pobeda Rubina prosto se mora probati, naročito nakon njihove pobede nad moskovskim Spartakom u prvom kolu šampinata. Ako se i dalje pitate zbog čega odbacujemo bilo kakvu prednost domaćeg terena, onda pogledajte šta je Arsenal Tula postizala na kraju prošle sezone i na priprema. Ne morate se puno truditi, tu smo da vam olakšamo, jer rezultati i uigranost domaćina u poslednje vreme nije na zavidnom nivou.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
POLJSKA 1 | 18:00
Zaglebie - Lecczna Bogdanka
ID: 5727285

Zaglebje je u lošoj formi, plus umeju da kiksnu kod kuće! I da vam ne kažemo ništa, da li bi sami verovali timu koji od aprila nije uspeo da slavi? Zapitajte se, ali ne srljajte u zagrljaj Lečini koja je u prvom kolu remizirala sa Krakovijom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.93)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Karlsruher - Darmstadt
ID: 5726854

Darmštat je u prvom kolu poražen od Regenzburga, dok Karlsrue već u džepu ima tri osvojena boda. Domaćin ovog susreta poslednji meč para dobio je s minimalcem, a i sada je u poziciji favorita. Kako bilo, gosti će gledati da se ne osramote. Sanjaju oni pobedu od 3:4 iz novemra prošle godine, ali to u ovom momentu deluje samo kao puko maštanje.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.7)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 18:00
Krylya Sovetov - Spartak Moscow
ID: 5726222

Ako Spartak negde može do nešto bolje plaćene dvojke, onda je to na gostovanju u Samari. Potvrda stiže kroz međusobni skor, u vidu pet uzastopno izgubljenih mečeva para koji stoje u bilansu domaćina. Krila Sovjetov su dakle slabija karika, a dvumljenje u smislu dodatnog tipa na golove, odnosno uvođenja u igru MOZZART kombinacije nije neosnovano. Ipak, nismo želeli da preterujemo, uprkos GG3+ tipu koji je pratio mečeve rivala na četiri od poslednjih pet susreta.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Genk - Oostende
ID: 5727186

Genk je u prvom kolu remizirao sa Standardom, što samo po sebi govori dovoljno. Naspram Ostendea, reč je dosta boljem timu, pa se domaći s pravom nadaju da će kod kuće osvetiti poraz od 3:1 koji ih je snašao na poslednjem meču para. Inače, od 2019. ovi rivali igraju GG4+ utakmice. Ni ovde nismo želeli da pojačavamo i onako dovoljno uverljiv koeficijent koji donosi prolazan tip jedan,


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 21:00
Napredak - Radnicki K.
ID: 5726856

Napredak je posle prve pobede kod kuće doživeo poraz u Nišu sa četiri primljena gola. Njihov poslednji međusobni susret u Kruševcu 2015. godine završen je pobedom domaćina sa 3:1. I ovog puta moglo bi da bude golova, kao što vidite, 3+ tip u ovom slučaju vredi zaista puno…


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara