PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Lion sigurno ide u 3+, fiks u Hrvatskoj, neizvesnost u Poljskoj

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.08.20. | 10:31

Pročitajte nekoliko predloga za 28. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta..

Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Lyon - Dijon
ID: 5018

Polufinalista tek okončane Lige šampiona Lion ima obavezu da pokaže da nije slučajno dogurao do četiri najbolje ekipe u najjačem klupskom takmičenju. Dižon je slabiji nego lani i to dodatno učvrščuje keca. Verovatno uz 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.55)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 19:00
Metalac - Cukaricki
ID: 5046440

Metalac je iznenadio partijom i trijumfom u Bačkoj Topoli. Ali teško da može da igra dobro u kontinuitetu. Čukarički igra vrlo stabilno od početka sezone i dobija utakmice na kojima je favorit. Upravo zbog toga verujemo u siguran fiks.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Oostende - Anderlecht
ID: 1803

Ostaje da se vidi da li će razlaz sa Frenkijem Ferkauterenom i imenovanje friškog "penzionera" Vensana Kompanija za prvog trenera doneti dobro Anderlehtu na duže staze. U svakom slučaju Ljubičasti su favoriti u Ostendeu, ali uz GG..


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
SRBIJA 1 | 17:00
Indjija - Javor
ID: 5046435

Trener Inđije Bratislav Živković je dijagnostifikovao problem neefikasnosti. Tim iz Srema će biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Javor će i pored toga verovatno pokušati da defanzivnom varijantom dože do cilja


Ukupno golova

Tip: 0-1 (3.1)
Vredi probati
HRVATSKA 1 | 20:00
Hnk Gorica - Sibenik
ID: 5046584

Gorica preti da postane najprijatnije iznenađenje hrvatskog prvenstva. Reč je o timu koji ima do sada stopostotan učinak, pošto su slavili protiv Varaždina i Slavena. Posebno su bili ubedljivi u poslednjem meču. Šibenik je bez bodova. Možete da okušate sreću i date poverenje domaćinu.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (2.15)
Vredi probati
PRIJATELJSKE | 13:00
Midtjylland - Fredericia
ID: 5048257

Jeste šampion Danske umoran od teškog puta u Bugarsku, ali i pun samopouzdanja. Lako je Midtjiland slavio protiv Ludogoreca i plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Veliki je u današnjem meču protiv Fredericije, bez obzira na šarenolik sastav. Morao bi to domaćin da reši bez problema. 


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (2.2)
Za izbegavanje
POLJSKA 1 | 18:00
Zaglebie - Warta Poznan
ID: 5046877

Zagleblje je dobro počelo sezonu. Trijumfovali su u sudaru sa Leh Poznanom. Međutim, daleko od toga da su izraziti favoriti u današnjem meču. Posebno, što je domaćin sklon osciliacija. Mogli bi da imaju problema sa defanzivnim blokom gostiju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara