Alvaro Odriozola i Robert Levandovski (Bajern)
Alvaro Odriozola i Robert Levandovski (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Malo je jedan Mesi za bavarsku mašinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.08.20. | 10:32

Pročitajte nekoliko predloga za 14. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - Bayern
ID: 5021191

Jasno vam je da izrazitog favorita ovde nikako ne može da bude. Barselona je ostala bez trofeja u domaćim takmičenjima i ovo joj je jedina prilika da izvuče sezonu, međutim, suviše se oslanja na Lea Mesija, dok je Bajern neumorna mašina koja melje, te ipak očekujemo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 18:00
Sochi - Khimki
ID: 5021350

Navijači Sočija mogli su da budu zadovoljni posle prvog kola pošto su njihovi ljubimci uzeli bod na gostovanju jednom velikanu ruskog fudbala (Spartaku). Himki, povratnik u elitu posle „milion“ godina izgubio je od CSKA, a mi verujemo da će i ovde ostati bez ijednog boda.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Za izbegavanje
NORVEŠKA 2 | 18:00
Stjordals - Sogndal
ID: 5021136

Gosti su vezali tri prvenstvene pobede, ali nemojte da se zaletite da tipujete na dvojku. Naime, em je bodovna razlika među rivalima veoma mala, em je protivnik u poslednje vreme prilično siguran na svom terenu, na kom ove sezone pada dosta pogodaka na obe strane. Obiđite ih.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
Spartak Moscow - Akhmat Grozny
ID: 5021353

Spartak je u prošloj sezoni ostao bez plasmana u Evropu, a već u prvom kolu uspeo je da razočara svoje navijače remijem sa skromnim Sočijem. No, Moskovljani su ekipu iz Groznog dobili u prethodna tri duela, pa očekujemo da će i sada jer gosti nisu slavili još od početka jula.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 19:00
Moeskroen - Mechelen
ID: 5020993

Rivali su slično startovali - Muskron je odigrao 1:1 na gostovanju Antverpenu, dok je Mehelen na svom terenu odoleo Anderlehtu (2:2). Poslednjih godina remiji nisu bili retki na njihovim međusobnim duelima, međutim, ne usuđujemo se da vam predložimo iks, bolje gađajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 18:45
Dundalk - Waterford
ID: 5021422

Branilac titule Dandalk nimalo se ne ponaša šampionski - u prve dve utakmice po nastavku prvenstva osvojio je samo bod i sada ima ozbiljan zaostatak za prvoplasiranim Šemrokom. Rival je u formi i sve je moguće, pa bismo radije preskočili ishod i opredelili se za KMB 1+I&1+II.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.62)
Fiksevi dana
KINA 1 A | 12:00
Henan Jianye - Guangzhou E.
ID: 5021076

Pobedničku “turu” Guangdžou Evergrandea od šest pobeda pomalo neočekivano prekinuo je Šandong Luneng. I fudbaleri Henana nadaju se podvigu, a uporište im daje solidna forma (tri kola bez poraza). Ipak, aktuelni prvak nije sklon rasipanju bodova u serijama i dvojka je izvesna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 17:00
Arsenal Tula - Ufa
ID: 5021348

Ove dve ekipe sastale su se u poslednjem kolu prethodnog prvenstva i tada je meč okončan bez pogodaka. Arsenal je isti rezultat ponovio i na startu nove sezone, dok je Ufa doživela ubedljiv poraz od Krasnodara. Kada se sve sabere, ne bi bilo rđavo potražiti neefikasnog keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara