S prethodnog duela Lila i Nanta
S prethodnog duela Lila i Nanta

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Nant je uvek rado viđen u Lilu

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 25. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Osnabruck - Hannover
ID: 5104203

 

Osnabrik je prošle sezone bio u opasnosti od ispadanja, ali su ga solidne partije u završnici zadržale u Cvajti. Domaći su skloni nerešenim rezultatima, no Hanover nam deluje mnogo ubedljivije, a ima i bolji bilans u međusobnim okršajima, te bismo prednost ipak dali gostima.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
TURSKA 1 | 19:00
Karagumruk - Buyuksehir
ID: 5104435

Bašakšehir je odbranu titule započeo sa dva poraza, ali rano je za paniku - puleni Okana Buruka nisu mogli preko noći da zaborave da igraju fudbal, što bi trebalo da pokažu u okršaju sa debitantom iz komšiluka. Dvojka nipošto ne bi smela da izostane, a možda ni dosta pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Lille - Nantes
ID: 5104280

Nant je jedan od Lilovih omiljenih rivala - na prethodnih devet prvenstvenih susreta prepustio mu je dva boda. Kvalitativna razlika između njih i sada je takva da se kec izdvaja kao najizvesnija opcija, a kako očekujemo i 2-3 oni koji jure veće kvote mogu da gađaju kombinaciju.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Braga - Santa Clara
ID: 5104381

Braga je imala najteži mogući start - protiv branioca titule Porta i to na njegovom terenu. Zbog toga nije čudno što je ostala bez bodova, posebno kada znate da je u samom finišu meča bila sa igračem manje. Rival je dobar kod kuće, no kada igra na strani uvek očekujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 20:00
Twente - Groningen
ID: 5104271

 

Tvente je u prvenstvo ušao za nijansu uspešnije nego protivnik – na svom terenu dobio je Fortunu Sitard, a u gostima Fejenordu odigrao je nerešeno (1:1). Groningen je kod kuće doživeo ubedljiv poraz od PSV, ali se iskupio u Hagu. Mi bismo ovde ipak gađali malo pogodaka.

 


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.72)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Hertha - Eintr.Frankfurt
ID: 5104724

 

Herta je protutnjala kroz Bremen, ali nije ona toliko dobra, koliko je Verder loš, pa se ne zalećite sa kecom - em je Ajntraht vezao četiri gostovanja bez poraza, em u njihovim duelima češće dolaze dvojke. Birajte između X2&GG i GG3+. Mi ćemo probati prvu opciju, zbog kvote.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Huddersfield - Nott.Forest
ID: 5105056

Na njihovim međusobnim okršajima često pada puno pogodaka, a mi ćemo se usuditi da vam i sada preporučimo 3+ - kvota je zaista primamljiva. Tradicija najavljuje i keca, međutim, nismo baš sigurni da vam je to mudra opcija pošto i jedni, i drugi u meč ulaze bez ijednog boda.


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.2)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 1 | 20:45
Bohemians D. - Derry City
ID: 5105048


Domaći zauzimaju drugu poziciju na tabeli, dok je protivnik tek šesti, sa 11 bodova manje (istina, ima i utakmicu manje). Na prvi pogled reklo bi se da ovde ne bi trebalo da bude previše problema, međutim, Boemi su se u poslednje vreme mučili s formom, a rival je vrlo čvrst.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara