©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Probamo skupog keca na derbiju Čempionšipa

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.02.24. | 10:43

Pročitajte nekoliko predloga za 23.februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti


Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Charleroi - Genk
ID: 7899700

Brlja Genk, ali Šarloa ga je prevazišao, Čini se da mu ne preostaje ništa sem da se bori za opstananak, što prejudicira da mu na gostovanju Genka nervoza može mrsiti račune. Posle dva remija na mečevima para držimo da se nešto mora i može promeniti. S obzirom da imamo posla sa najskupljom kvotom na svetu, bez insistiranja predlažemo da je probate.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sociedad - Villareal
ID: 7899431

Neće ovo biti jednostavna utakmica za Sosijedad posle PSŽ-a i ranijih kiks partija koje su presečene pobedom nad Majorkom. Imajući i vidu da Viljareal na četiri od poslednjih pet utakmica ide ka X tipu, sve vam je jasno, mada su domaći ipak favorit koji je poslednji meč para dobio sa 0:3. Zbog tog momenta, mi naginjemo ka tipu jedan, pa ga i predlažemo kao optimalan izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 17:00
IMT - Radnicki Nis
ID: 7898645

Najveći problem IMT-a je što mnogo lakše igra kada se protivnik otvori, jer forsira kontre i brza krila, tako da Nišlije sigurno neće taktikom ići na ruku domaćinu, te se može očekivati tvrd meč. Jesenas na “Čairu” bilo je 1:0 za Radnički.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.9)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Leeds - Leicester
ID: 7899644

Derbi Čempmpionšipa, Lester dočekuje neraspoložen zbog poraza od Midlsbroa. Lids je u seriji pobeda, ali mu ni tri boda ne mogu pomoći previše u sustizanju rivala. Na poslednjem susretu para Lids je slavio sa 0:1. Verujemo da Lids može da se odbrani od osvete Lisica, što bi značilo da nismo daleko od najskuplje kvote na svetu, uz tip jedan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 20:45
Coventry - Preston
ID: 7899641

Ne može se reči da Preston nije u dobroj formi nakon pet poslednjih utakmica bez poraza. Koventri ima dva boda više, i pokušaće da iskoristi sve dobrobiti domaćeg terena. Na poslednjem meču para u novembru prošle godine bilo je 3:2 za Preston. Ne bi se baš mogli zakleti da ovde domaćin lagano može da slavi, zbog čega manevarski izbegavamo igru na pobedu Koventrija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Randers - Lyngby
ID: 7899777

Deli ih samo jedan bod, a spaja podjednako nestabilna igra. Oba tima bi rado do pobede, ali niko do nje ne može lako da dođe. Ligbi je s minimalcem dobio poslednji meč para, a ono što se da zapaziti na njihovim mečevima jesu četiri meča sa malo golova i NG tipovanjem kao dobitnom opcijom.


Oba tima daju gol

Tip: ng (1.9)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AFRIKE | 17:00
Medeama - Al Ahly Cairo
ID: 7897854

Egipatski velikan je jedinu pobedu zabeležio baš protiv Medime, u 1. kolu sa 3:0. Posle toga je vezao tri remija. Medima je sve poene osvojila kod kuće, savladala je Alžirce (2:1) i remizirala sa Jangom (1:1), a ovo joj je poslednji meč u Gani. Idemo na tip dva kao sasvim optimalan u ovoj situaciji. Jasno je da je mogućnost greške zanemarljiva.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AFRIKE | 20:00
ASEC Mimosas - Simba
ID: 7897855

Prvak Obale Slonovače ASEK Mimozas je već obezbedio plasman u nokaut fazu. Sakupio je 10 od mogućih 12 bodova, a danas mu je potreban remi za overu prvog mesta i, barem na papiru, lakšeg protivnika u četvrtfinalu. Simba ima priliku da obezbedi prolaz ako pobedi u Abidžanu, pošto ima bod više od Džvaneng Galaksija, a dva od najvećeg razočaranja takmičenja, aktuelnog vicešampiona Afrike Vidada. 


Ukupno golova

Tip: 2-5 (1.58)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara