Golgeter Lila Burak Jilmaz
Golgeter Lila Burak Jilmaz

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): RB Lajpcig i Lil ne posustaju

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.04.21. | 11:24

Pročitajte nekoliko predloga za 16. april…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Everton - Tottenham
ID: 5533175

Everton je odlično počeo sezonu, ali početkom oktobra imao je prvu krizu, a sada je u novoj. Momci Karla Ančelotija vezali su pet utakmica bez pobede, uključujući i poraz od Mančester Sitija u četvrtfinalu FA kupa. Međutim, ni gosti ne blistaju, pa je naša preporuka KMB X2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 19:00
Reading - Cardiff
ID: 5533801

 

Reding je u minulih mesec dana igrao veoma promenljivo, te je ispao sa pozicije koja vodi u doigravanje, međutim, nije daleko od nje i nekoliko dobrih rezultata vratilo bi ga tamo. Kardif je posle uzleta sa Mikom Mekartijem ponovo vezao slabije partije i kec je ovde realan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Darmstadt - Greuther Furth
ID: 5533800

Darmštat je pre nedelju dana napravio poprilično iznenađenje kada je savladao Hamburger, jednog od glavnih kandidata za promociju, i to na njegovom terenu. Sada mu dolazi protivnik koji ima iste ambicije, ali iako smo za nijansu naklonjeniji dvojci bolje je da tipujete na GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Lille - Montpellier
ID: 5533611

 Monpelje je solidan (za francuske okvire) i u poslednje vreme teško gubi, ali da bi se dokopao titule Lil mora da nastavi da pobeđuje, ma koliko mu protivnik bio nezgodan. Sa južnjacima ume da se nosi (ima duplo više pobeda u međusobnim duelima) i kec je izvestan, i to uz 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.72)
Za izbegavanje
BELORUSIJA 1 | 17:00
Sputnik Rechitsa - Minsk Isloch
ID: 5532901

Domaći su novajlije u Prvoj ligi Belorusije, što i nije neobično s obzirom na to da su osnovani pre samo četiri godine, međutim, od tada neprekidno napreduju. Ni protivnik nema baš neku spektakularnu istoriju, a ni trenutnom formom ne može da se pohvali. Bolje ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
RB Leipzig - Hoffenheim
ID: 5533196

Razmak između RB Lajpciga i Bajerna sada je pet bodova - dovoljno da Saksonci vrate pogled na "salataru" i zapnu svim silama protiv neubedljivog Hofenhajma, koji im poslednjih godina nije pravio veće probleme. Ukoliko vam kvota na keca nije dovoljna, iskombinujte ga sa 2-4.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:00
Farense - Sporting
ID: 5533840

 

Sporting je vezao dva remija, i to sa ekipama od kojih se nije očekivalo da mu naprave problem (Moreirense i Famalikao) i sada je prednost koju ima u odnosu na drugoplasirani Porto smanjena sa deset na šest bodova. Protiv borca za opstanak Lavovi naprosto moraju da trijumfuju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.62)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Besiktas - Ankaragucu
ID: 5533051

 

Angažovanje Hikmeta Karamana pokazalo se kao dobar potez Ankaragudžua zato što je iskusni stručnjak stabilizovao žuto-crne. Međutim, na ovoj utakmici to malo znači jer je Bešiktaš na pol-poziciji i retko kiksira protiv ovog rivala. Kec bi mogao da dođe u kombinaciji sa 4+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (2.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara