Džek Griliš (Aston Vila) i Kelvin Filips (Lids)
Džek Griliš (Aston Vila) i Kelvin Filips (Lids)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Vila igra kao u transu

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.10.20. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 23. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Stuttgart - Koln
ID: 5163296

Posle poraza na samom startu Štutgart je vezao tri dobra rezultata. Istina, povratnik u elitu zasad je više bodova osvojio na gostovanjima nego na svom terenu (šest, odnosno jedan), ali s obzirom na izuzetno loše partije Kelna (tri vezana poraza i remi) kec nema alternativu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Sassuolo - Torino
ID: 5164275

Sa tri pobede i remijem u duelu sa Kaljarijem Sasuolo je trenutno na drugoj poziciji na tabeli (samo je Milan bolji od njega). Torino je jedina ekipa koja još nije osvojila ni bod, a to što ima meč manje ne ublažava loš utisak o kvalitetu Bikova. Kec ne bi smeo da izostane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.77)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Rennes - Angers
ID: 5164239

Anže ima polovičan učinak, ali upada u oči da je pobede upisao protiv ekipa koje su slabije plasirane od njega, dok je po pravilu gubio od zvučnijih i kvalitetnijih, a Ren, koji je pre tri dana debitovao u grupnoj fazi LŠ (1:1 sa Krasnodarom), definitivno je u tom "kružoku".


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Kortrijk - Anderlecht
ID: 5164212

Anderleht ima istu sklonost kao i AZ u susednoj Holandiji: kad pomislite da je stekao nedostižno vođstvo, volšebno ga prokocka i onda "čupa" bod, što je jedan od razloga zbog kojih tri kola ne zna za pobedu. Kortrajk je nepredvidiv, tako da je mudrije opredeliti se za GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.57)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Aston Villa - Leeds
ID: 5163282

Ko bi rekao da je Aston Vila prošle sezone jedva opstala u Premijer ligi: održava maksimalan učinak (s tim da je odigrala meč manje), a posle "odvaljivanja" Liverpula slavila je i na gostovanju Lesteru. Lids ume da bude nezgodan, međutim, kec je jedina opcija u Birmingemu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Nott.Forest - Derby
ID: 5163180

U pitanju su ljuti lokalni rivali, a okršaj između njih naziva se i Derbi Istočnog Midlenda i spada među najveće u engleskom fudbalu. Jasno je da u ovakvim utakmicama nema izrazitih favorita, posebno jer su i jedni, i drugi startovali loše, no usudićemo se da tipujemo na Šumare.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Jahn Regensburg - Braunschweig
ID: 5164223

Domaći su jedna od nekoliko ekipa koje još nisu doživele poraz u prvenstvu, međutim, imaju čak tri remija. S druge strane, Ajntraht Braunšvajg zabeležio je dva neuspeha, oba na gostovanjima, pa kada se sve sabere trijumf Jan Regenzburga ipak deluje kao najizglednija opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 1 | 20:45
Derry City - Shelbourne
ID: 5163054


Ni jedni, ni drugi nemaju baš puno razloga za zadovoljstvo. Domaći se nalaze malo iznad opasne zone na tabeli, dok njihovi protivnici imaju svega tri boda više, ali su odigrali i meč više. Pritom, Šelburn je vezao dve pobede (obe sa po 1:0), pa kako je sve realno, preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.97)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara