PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Geteborg lako, Benfika još lakše, probajte s Majorkom

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 12:59

Pročitajte nekoliko predloga za 26. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:00
Sabadell - Mallorca
ID: 5548892

Gostovanje pretposlednjem Sabadelju prilika je za Majorku da novom pobedom iskoristi remi Almerije i dodatno osigura direktan plasman u Primeru. Međutim, da bi se vratili na pobednički kolosek igrači drugog tima Segunde moraće znatno da poprave igru u odnosu na izdanje iz prethodnog kola kada su poraženi od Kasteljona, ali čak i uz oscilacije gostiju, današnji domaćin trebalo bi da bude lak zalogaj.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Leicester - Crystal Pal.
ID: 5549175

Dva vezana poraza uzdrmala su Lester, ali pre tri dana uspele su Lisice da se vrate na pobedničke staze savladavši VBA – 3:0. Opasne ih zverke jure, ulog je Liga šampiona, međutim ovaj tim je više puta pokazao da se ne plaši velikih stvari. Ne sumnjamo u keca ni najmanje, pogotovo što je Palas “nezainteresovan”.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Benfica - Santa Clara
ID: 5548883

Ne može Benfika do titule, međutim ova utakmica joj je veoma važna zbog plasmana u Ligu šampiona. To jest kako bi zadržala prednost od pet bodova u odnosu na upornu i “dosadnu” Bragu koja joj diše za vrat. Ima domaćin i poseban motiv – prošle sezone Santa Klara je tukla Orlove na njihovom stadionu (4:3) i značajno uticala na ishod šampionske trke, a nije pala pred velikim favoritom ni u prvom delu tekuće sezone (1:1). Benfika dobija uz najmanje dva gola na utakmici.


Tim 1 daje gol

Tip: 2+ (1.4)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Darmstadt - Bochum
ID: 5548413

Gostovanje Darmštatu idealna je prilika da Bohum novom pobedom napravi novi korak ka Bundesligi. Otežavajuća okolnost za lidera Cvajte je dobra forma domaćina, ali na ruku gostiju ide činjenica da je Darmštat osigurao opstanak i da nema rezultatski imperativ.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 18:30
Goteborg - Degerfors
ID: 5548422

Degerforš se posle 24 godine vratio u elitni rang, ali je na startu sezone potvrdio predviđanja da mu predstoji teška borba za opstanak. U prva dva kola nije uspeo da postigne gol, oba puta je, naravno, poražen. S druge srane Geteborg je uzeo četiri boda bez primljenog gola. Na terenu bi od prvog minuta u njegovom dresu trebalo da se nađe i bivši igrač Napolija Marek Hamšik. Ne sumnjamo u jedinicu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Za izbegavanje
DANSKA 1 - PLAY OFF | 19:00
Nordsjaelland - Midtjylland
ID: 5548354

Jeste dvojka izazovna, u to nema sumnje, gosti se bore za titulu, ali ne zaboravite da se u nordijskim ligama pobede favorita u ključnim utakmicama baš i ne podrazumevaju. Uz to, Nordsjeland ima svoju računicu, želi u Evropu, dobro igra kod kuće i u prvom delu sezone na svom stadionu tukao je ovog rivala sa čak 4:1. Na tri prethodna susreta ovih timova postignuto je ukupno 18 golova, iliti šest po meču. Golovi zato deluju kao bolja opcija od čiste dvojke.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.52)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Eibar - Sociedad
ID: 5548558

Četiri kola bez pobede Real Sosijedad je prekinuo pobedom nad Seltom i tako nastavio trku za mesto koje vodi u Ligu Evrope. Ipak, da bi održao korak u trci sa Betisom i Viljarealom klub iz San Sebastijana moraće da nastavi da beleži trijumfe, a prva prilika za nova tri boda je gostovanje Eibaru. Imajući u vidu lošu formu domaćina i četiri uzastopna poraza u prvenstvu to ne bi trebalo da bude težak zadatak, a ne bi bilo iznenađenje ukoliko gosti rivala slome već u prvom poluvremenu.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (3.2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara