PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Golovi na Enfildu i u Humskoj, jedan Dinamo je fiks, drugi je problematičan

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 10:28

Pogledajte naše predloge za 28. septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Liverpool - Arsenal
ID: 5104474

Oba tima u veliki derbi Premijer lige ulaze sa maksimalnim učinkom posle dva kola Premijer lige. Zanimljivo je da će dva susreta igrati u roku od tri dana, pošto ih u četvrtak već čeka kup nadmetanje. Liverpul je blagi favorit, i sigurno bliži trijumfu. Međutim, sigurni smo da će prštati na Enfildu. Arsenal Mikaela Artete deluje prilično lepo. Nagoveštava to i lepu utakmicu, uz najmamnje tri gola. 


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.45)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 18:00
Khimki - Dinamo Moscow
ID: 4321

Dinamo je razočarao ispadanjem iz kvalifikacija za LE od Lokomotive Tbilisi i neophodan mu je instant-uspeh. Himki igra očajno - sakupio je samo tri boda, a rekosmo da je u prošlom kolu primio sedam golova - pa se dvojka sama nameće.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 18:00
Partizan - Ofk Backa
ID: 5106433

Partizan mora da vida rane posle neuspešne evropske odiseje. Nemaju mnogo prostora za eksperimentisanje u Humskoj, pošto već kaskaju za večitim rivalom šest bodova. Nanizali su dve pobede u prvenstvu crno-beli pod vođstvom Aleksandra Stanojevića, tako da Bačka ima minimalne šanse za povoljan rezultat. Očekuju se i golovi. 


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.4)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | FT 18:30
Osnabruck - Hannover
ID: 3043

Osnabrik je prošle sezone bio u opasnosti od ispadanja, ali su ga solidne partije u završnici zadržale u Cvajti. Domaći su skloni nerešenim rezultatima, no Hanover nam deluje mnogo ubedljivije, te bismo ipak dali prednost gostima.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Bologna - Parma
ID: 5104842

Oba tima su doživela identične poraze na otvaranju Serije A. Imali su i teške rivale u liku Milana odnosno Napolija. Težak posao očekuje Sinišu Mihajlovića protiv mladog tima Parme, ali Bolonja je za nijansu kvalitetnija. Zato verujemo da će iskoristiti prednost domaćeg terena i slaviti. 


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
GRČKA 1 | 18:30
Larisa - Panathinaikos
ID: 5104318

Prethodni dueli ova dva tima sugerišu da nas čeka vrlo neizvestan meč. Međutim, Panatinaikos nema šta da čeka, već mora da pojuri trijumf kako navijačima ne bi servirao još jednu lošu sezonu. Očekuje se malo golova, ali mi verujemo u trijumf Zelenih. 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 | 20:00
Dinamo Buc. - UTA Arad
ID: 5104282

Sada već tradicionalno, kao poslednjih nekoliko godina, Dinamo iz Bukurešta igra jako promenljivo. U prošlom kolu slavili su na gostovanju Gaz Metanu. Međutim, u slučaju Dinama to ne mora da bude najava boljih dana. Mnogo je oscilacija u igri ovog tima. Bez obzira što je nejeka Uta rival, pobegnite od ovog para. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara