Kol Palmer (©Reuters)
Kol Palmer (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Karamele na keca jedu Plavci, a Viola ide uz najveću kvotu na svetu

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.24. | 11:10

Pročitajte nekoliko predloga za 15. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Ako igraš preko veba, otvara ti se šansa da ostvariš "NAVIJAČKI SAN". Prošle nedelje bilo je mnogo uzbudljivo, a u trci je na kraju pobedio Mleden koji je prešao igricu sa dva tačna rezultata. Pazite, u utorak je imao istovetan tiket s jednim Milošem, vezan za Ligu šampiona, a pošto je listić uplatio četrdesetak minuta kasnije našao se na drugom mestu uz kvotu 1.040. Zatim je juče u Seriji A, pogodio tačne rezulte i pretekao sve uz koeficijent 1.260! Da vidimo šta će se desiti treće takmičarske nedelje...

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Chelsea - Everton
ID: 8028169

Taman što je u spektakularnom meču trijufmovao protiv Mančester Junajteda (4:3), kiksnuo je već u narednoj rundi Everton je odigrao samo 2:2 protiv Šefild Junajteda.. Sada su rival Karamele , koje imaju samo dva boda više od zone ispadanja. Zato idemo na keca u Londonu, pa šta bude da bude.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Fiorentina - Genoa
ID: 8028172

Izvesno je da će Viola završiti sezonu u sredini tabele, a duel protiv Đenove dočekuje u nezgodnom trenutku – između dve utakmice četvrtfinala Lige konferencije protiv Viktorije Plzenj. U prvom duelu u Češkoj bilo je 0:0, a veliko je pitanje da li će odlazeći trener Vinćenco Italijano poslati na teren najjači sastav, tako da keca uz najveću kvotu na svetu stavljamo na prou.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Osasuna - Valencia
ID: 8027993

Valensija je ozbiljnije zagazila u gornju polovinu tabele, a potencijalnim trijumfom u Pamploni pretekla bi Betis i podigla se na sedmo mesto, poslednje koje vodi u evropska takmičenja. S druge strane, jasno je na osam kola do kraja sezone, da će Osasuna završiti sezonu u sredni tabele. Mi držimo da je jedinica s najvećom kvotom na svetu moguća, ali ipak stvar svodimo na tip na golove. Na vama je da birate.


Ukupno golova

Tip: 2+ (1.6)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Atalanta - Verona
ID: 8028123

Klub iz Bergama priredio je spektakularno veče svojim navijačima i ponizio Liverpul nasred kultnog Enfilda sa 3:0. Uprkos ubedljivoj pobedi, svesna je Atalanta da dvomeč sa Crvenima nije još rešen, a sada će Boginja provincije biti na velikom ispitu. Moraće da održi fokus između dva meča protiv Liverpula i trijumfuje protiv Verone. Idemo opušteno na sasvim solidno plaćenu kombinaciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.68)
Za izbegavanje
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:00
Novi Pazar - Radnicki Nis
ID: 8028660

Novi Pazar je u očajnoj formi, jer je izgubio na prethodne četiri prvenstvene utakmice, a pride je u sredu ispao od kragujevačkog Radničkog u četvrtfinalu kupa. Nasuprot Pazarcima, Nišlije su vezale tri pobede zaredom. Kako bilo da bilo, teren Novog Pazara je uvek vruć i neugodan. Nismo sigurni kako će se na njemu snaći Meraklije, i mada bi X možda bio realan kao opcija, mi naređujemo manevar izbegavanja keca kraj Jošanice.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:00
Spartak Subotica - Javor
ID: 8028599

Šareni su rezultati kroz istoriju u susretima ova dva kluba, pa iz tog ugla niko nije favorizovan. Jesenas u Ivanjici je bilo 2:0 za Javor. Možda šok-efekat malo trgne Golubove, inače im preti drama. Aludiramo na promenu trenera Golubova koja može da dovede do nese rezultat. Zato i pokušavamo s kecom koji domaćin priželjkuje. S obzirom na kvotu, mi ovaj tip priželjkujemo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 16:00
Al Moqawloon - Pyramids
ID: 8027680

Sigurno je lep osećaj fudbalera Piramidsa kada pogledaju tabelu egipatske Premijer lige. Prvi su, imaju po bod više od najbližih pratilaca Enpija i Al Masrija, a odigrali su po tri meča manje od oba tima. Danas na papiru Piramide imaju lak zadatak, pošto gostuju Arab Kontraktorsima, koji su pretposlednji na tabeli sa 12 bodova, čak četiri manje od Baladijata, prvog iznad crte.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.58)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 20:00
Vozdovac - Radnički 1923
ID: 8028591

Radnički je u četvrtak igrao četvrtfinale Kupa sa Novim Pazarom i samo je pitanje kako će se igrači od toga oporaviti. Po svemu ostalom ekipa Feđe Dudića kao favorit dolazi u Zaplanjsku ulicu. Nećemo baratati s konačnim ishodom jer smatramo da su ovde golovi sigurniji. Smatramo da je 3+ tip vrlo lepa i isplativa solucija, pa predlog usmeravamo u tom pravcu.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara