(© AFP, Zaha protiv odbrane Barnlija)
(© AFP, Zaha protiv odbrane Barnlija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Malo na Turf Muru, mnogo na Molinou, a derbi će u plus

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.20. | 11:55

Pročitajte nekoliko predloga za 23. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
TURSKA 1 | 17:30
Galatasaray - Kayserispor
ID: 5220598

Dobio je Galatasaraj poslednja tri prvenstvena susreta, pokazao da ga zanima napad na vrh tabele, a kako je protiv Kajzerija u seriji od šest pobeda očekuje se još jedna recka. Pogotovo što je Alanja već odmakla, pa tim Fatiha Termina mora da navali od starta ka golu rivala.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.97)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Burnley - Crystal Pal.
ID: 5219992

Zbog neubedljivih izdanja Barnlija čini se da na Turf Muru pogodaka u izobilju ne može da bude. Samo tri gola na sedam utakmica dala je ekipa Šona Dajša u dosadašnjem toku prvenstva, na poslednja četiri meča nijedan, a kako ni Kristal Palas nije efikasan u gostima (dva gola Fulamu, nijedan Čelsiju i Vulverhemptonu) očekuje se „tvrd“ susret.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Fiksevi dana
EVROLIGA | 19:30
Baskonia - Zenit
ID: 5226173

U dobroj formi Baskonija čeka odloženi susret trećeg kola Evrolige. U prethodna dva na svom parketu savladala je Fenerbahče i Panatinaikos. Oba puta ubedljivo. U ulozi domaćina ima i četiri vezane pobede u španskom prvenstvu i mada je Zenit u seriji od šest gostujućih pobeda, deluje da je Baskonija bliža trijumfu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 20:00
Medias - FCSB
ID: 5220004

Univerzitatea iz Krajove je trenutni lider, šampionski sastav Kluža je opet kiksnuo, tako da se FCSB-u pruža prilika da pobedom ode na čelo tabele rumunskog prvenstva. A velikan iz Bukurešta je u velikoj formi. Dobio je pet poslednjih ligaških mečeva, svaki put bar uz dva postignuta gola.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
ABA LIGA | 21:00
Partizan - Crvena Zvezda
ID: 5220040

Teško je prognozirati ishod prvog ovosezonskog derbija, mada bi na osnovu nekih parametara moglo da se očekuje veliki broj poena. Partizan je pod palicom Saša Filipovskog redovno na koti od bar 78 datih poena, Crvena zvezda sa izuzetkom duela sa Realom i Barselnom bila efikasna, pa granica od 153,5 poena ne bi trebalo da predstavlja problem. Uostalom, premašena je na dva poslednja susreta večitih.


Ukupno poena na meču

Tip: više (1.85)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Wolverhampton - Southampton
ID: 5220174

Oba tima neguju ofanzivan stil. Posebno se to vidi na primeru Vulverhemptona, koji je ove sezone svakom rivalu na svom terenu dao makar po gol. Gosti su bez Danija Ingsa pokazali snaklažljivost, dobili su poslednja tri meča, na prethodnom gostovanju dali Aston Vili četiri gola, crta se još jedan duel na kome bi trebalo sve da pršti.


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.15)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:00
Ath.Bilbao - Betis
ID: 5220191

Apsolutno je nepredvidiv Atletik Bilbao. Sposoban da tuče Sevilju, odmah zatim poklekne u Valjadolidu. Na poslednjih sedam utakmica ima tri pobede i četiri poraza, što pokazuje da mu je forma nestabilna. Kako je i Betisova neuverljiva (dva slavlja i pet neuspeha u istom periodu), predlažemo da meč na San Mamesu zaobiđete.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara