Foto: AFP
Foto: AFP

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Miha rasterećen u Veroni, Helsinki zicer

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.05.21. | 10:41

Pročitajte nekoliko predloga za 17. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 18:30
Ostersunds - AIK
ID: 5593204

AIK je dobro otvorio sezonu, ali je posle tri pobede u četiri uvodna kola osvojio samo bod u dva meča, te na gostovanje Ostersundu kreće sa ambicijom da osvoji ceo plen. Domaćin, sa druge strane, je vezao tri poraza i očigledno je u krizi te će imati veoma težak zadatak da izbegne ičetvrti susret praznih šaka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.68)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:00
Girona - Gijon
ID: 5592475

Duel direktnih kandidata za baraž koji vodi u Primeru domaćin dočekuje u sjajnoj formi i uz četiri vezane pobede. Veoma raspoložena Đirona nizom dobrih rezultata stigla je na korak od mesta koja vode u plej-of, a kvaltet dovoljan za borbu za viši rang moraće da potvrdi protiv Hihona koji je minimalnom pobedom protiv Luga prekinuo niz od pet utakmica bez pobede u kojima je osvojio samo dva boda.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Vredi probati
ENGLESKA 2 - PLAY OFF | 21:15
Barnsley - Swansea
ID: 5592661

U 15 prethodnih međusobnih duela Barnsli nije osetio slast pobede nad Svonsijem, a upravo svaki drugi epilog osim slavlja domaćinu ne ostavlja nadu uoči revanša baraža. Uz domaći teren, adut domaćina je činjenica da je u nešto boljoj formi, ali i ulog koji nosi dvomeč te vredi pokušati sa jedinicom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 1 | 18:30
Malmo - Kalmar
ID: 5593209

Malme je na početku sezone pokazao dosta oscilacija što se odrazilo da u tri od prethodna četiri kola prospe bodove te, preds usret sa Kalmarom treba biti oprezan. Iako je domaćin favorit, gosti dolaze na megdan bez poraza u šest kola, a u svakom od susreta demonstrirali su veoma čvrstu i defanzivnu igru te su na četiri od šest utakmica sačuvali mirnu mrežu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
ČEŠKA 2 | 17:00
SK Lisen - Slovan Usti
ID: 5592996

Lisen beleži fenomenalne rezultate u katuelnoj sezoni, međutim uprkos dobrim igrama daleko je od Hradeca koji je već obezbedio plasman u viši rang. Iako duel ne nosi rezultatski značaj razlika u kvalitetu razlogg je zbog kojeg treba očekivati rutinsku pobedu domaćina, posebno jer je Usti u završnici prvenstva upisao četiri poraza u pet utakmica.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
Helsinki - Lahti
ID: 5592835

Helsinki se posle dva kiksa protiv KuPS, u prvenstvu i Kupu Finske, vratio na pobednički kolosek protiv Livesa te sa najvišim ambicijama dočekuje Lahti. Gosti su nakon pobede na premijeri, pretrpeli poraz od tima koji je bio koban i po rivala (2:4) i tom prilikom je pokazao sve boljke koje bi domaćin morao da naplati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Verona - Bologna
ID: 5592588

Rivali duel 36. kola dočekuju bez rezultatskog imperativa i potpuno rasterećeni, atrenutna forma i tradicija najavljuju prilično ujednačen susret. Iako timovi ne mogu da se pohvale rezultatima u prethodnih nekoliko nedelja, ipak je Bolonja tim sa nešto boljim učinkom s obzirom na to da Verona poslednjih sedam kola ne zna za pobedu i ima samo dva osvojena boda. Neizvesnu utakmicu nagoveštava i tradicija s obzirom na to da je prethodni susret pripao izabranicima siniše Mihajlovića minimalnom pobedom (1:0), a da su prethodno dva duela završena bez pobednika.


Konačan ishod

Tip: X (3.35)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara