Miloš Luković IMT (©Starsport)
Miloš Luković IMT (©Starsport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Probaj dvojku na Napredak protiv Traktorista, pa kombinuj u Udinama

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.04.24. | 11:30

Pročitajte nekoliko predloga za 8. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:00
IMT - Napredak
ID: 8010923

IMT u prvom duelu ovih klubova jesenas slavio sa ubedljivih 4:0, ali je danas forma timova na strani Kruševljana. Od viđenog putnika u plej-aut stigao je do plej-of zone. Od 27 bodova koliko je bilo na raspolaganju tokom 2024. osvojio je 17. Na istom uzorku Traktoristi imaju samo sedam. Ne bi želeli da vas uvlačimo u neizvesnost, pa ako možete ovde izbegnite tip na konačan ishod, bez obzira na pik koji Kruševljani imaju prema Traktoristima.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.85)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:30
Javor - Mladost Lucani
ID: 8010915

Posle dve vezane pobede, Javor nije uspeo da nastavi taj trend, jer mu je na red došla Zvezda, a u četvrtak i Napredak. Biće teško Ivanjičanima da isplivaju, zato tri boda protiv Mladosti su imperativ. S druge strane, Lučanci su skoro pa siguran učesnik plej-ofa, a nisu ni za Evropu šanse izgubljene. Mi biramo tip na golove, pa vi vidite...


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)
Fiksevi dana
DANSKA 1 - PLAY OFF | 19:00
Brondby - Silkeborg
ID: 8010648

Golom za pobedu u nadoknadi vremena na gostovanju Kopenhagenu, izbio je Brondbi na čelo tabele i istakao kandidaturu za naslov. Pred njim je, na papiru, najlakši zadatak, jer je od svih ekipa u plej-ofu danskog prvenstva Silkeborg najskromniji. Bodovno i igrački. Uostalom, Brondbi je dobio oba meča ove sezone (2:1, 4:1).


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.75)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Udinese - Inter
ID: 8010903

Biće Nerazuri šampioni, samo je pitanje kad će matematički potvrditi osvajanje skudeta. Ako slave, imaće opet 14 bodova više od Milana. A trebalo bi da dobiju crno-bele, jer su njihova dva prethodna međusobna duela završena pobedana Intera 4:0 i 3:1. Ruku na srce, minuli susret na Dačija areni pripao je Udinezeu, međutim, taj tim kod kuće ima tek jednu pobedu u sezoni.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-5 (1.85)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 16:00
Orenburg - Rubin
ID: 8010969

Po povratku u Premijer ligu Rusije, Rubin deluje stabilno i ne brine za opstanak. To se ne može reći sa Orenburg. Doduše, domaćin se popravio posle zimske pauze i u tri kola u 2024. ne zna za poraz, ali klub iz Kazanja ima samo jedan neuspeh na prethodnih sedam gostovanja. U prvom delu sezone nije bilo pobednika (1:1). Mi se ovde ne bi zaletali. Izbegavamo dvojku da se ne opečemo, pa tipujemo na golove.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.6)
Za izbegavanje
SAUDIJSKA ARABIJA - SUPER KUP | 21:30
Al Hilal - Al Nassr R.
ID: 8019516

Ovo je treći zvaničan susret ovih klubova u sezoni. Biće tvrdo, Hilal bez Mitrovića napada na Ronalda, a tu može svašta da bude. Ovo je jadan od onih mečeva na kojima je podvig pogoditi konačan ishod. Pogledajte Mozzart listu i biće vam jasno o čemu govgorimo. Kako bilo, Al Hilal je u prošlosti bolje prolazio, ali mi se ne bi iz prve odlučili za keca. Ipak nam je izbegavanje realnija opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
IZRAEL 1 - PLAY OFF | 19:30
Maccabi T.A. - Maccabi Haifa
ID: 8010595

Sudar imenjaka i suseda na tabeli, ali je kvalitet na strani Makabija iz Tel Aviva koji ima čak deset bodova više od ekipe iz Haife. Zanimljivo, na poslednjih 19 prvenstvenih utakmica kod kuće Makabi Tel Aviv je pretrpeo samo jedan poraz i to od večerašnjeg rivala. Ovde nećemo da se zalećemo. Dupla šansa u kombinaciji sa još kojim tipom na tiketu može u značajnoj meri da ojača vaše tikete.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.34)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:30
Fenerbahce - Efes
ID: 8018034

U petak su igrali u Evroligi i Efes je slavio pobedu koja ga približava doigravanju. Sad je na redu meč u prvenstvu Turske, gde zauzimaju prve dve pozicije. Efes je lider, ali Fener ima meč manje. Prvi duel u borbi za bodove dobio je Efes, posle čega su Kanarinci slavili u premijernom evroligaškom sudaru, kao i u Kupu Turske, kad su osvojili trofej. Smatramo da je kiks Fenera malo verovatan, pa idemo sa fiksom koji donosi ogomnu šansu za prolazak.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara