Ben Čilvel i Konor Galaher (©Reuters)
Ben Čilvel i Konor Galaher (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Vrebajte skupog keca sa Stamford Bridža

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.03.24. | 11:08

Pročitajte nekoliko predloga za 11. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Chelsea - Newcastle
ID: 7939292

Plavci su pre dve nedelje ostali bez trofeja, izgubili su u finalu Liga kupa Engleske od Liverpula posle produžetaka. To je jedini poraz na poslednjih šest susreta Čelsija u svim takmičenjima. U prvom ovosezonskom susretu u prvenstvu Svrake su deklasirale londonski klub sa 4:1, ali su se Plavci potom osvetili u četvrtfinalu Liga kupa i prošli su dalje posle penala. Vrebamo najskupljeg keca sa Stamford Bridža.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 2 | 20:00
ADO Den Haag - Dordrecht
ID: 7946869

Derbi 30. kola holandske Erstedivizije, drugog ranga takmičenja. Den Hag i Dordreht su direktni rivali u borbi za plasman u elitu, ova utakmica bi mogla značajno da odredi sudbine ovih ekipa. Dordeht je u boljoj formi, pobedio je na svakom od poslednja četiri susreta. Den Hag u tom istom periodu ima samo jedan trijumf. U prvom duelu u sezoni, krajem novembra, Dordreht i Den Hag su odigrali 2:2. Mi verujemo u najskupljeg keca Mozzart kladionice.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Za izbegavanje
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 17:00
Kolubara - Graficar
ID: 7947292

Dva kluba koja sebe vide u prvoj polovini tabele, ali trenutno je samo Kolubara tu sa 32 boda. Grafičar ga vreba sa samo jednim bodom manje. Ovaj meč bi umnogome mogao da pomogne timovima u svojim ambicijama. Kako bilo, ovde se ne zna ko koga može da prevesla, i možda bi najrealniji bio X, ali mi nećemo da licitiramo. Domaćin se ipak nada u domaći teren, a mi prosto nemamo petlju da mu poverimo tip od koga bi mogli lepo da zaradite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Lazio - Udinese
ID: 7939340

Jedna od utakmica gde se gleda ko će da izađe iz lošeg momenta. Lacio igra neuporedivo bolje ove sezone, ali u poslednje vreme su u padu, dok Udineze trenutno vodi grčevitu borbu za opstanak u Seriji A. Trenutno su prvi iznad crte.Skloni smo da verujemo u pobedu Lacija, iz više razloga i zato nećemo mnogo da polemišemo. Biramo tip jedan kao optimalan, uz opasku da mu ni nominalna vrednost obračunata kvotom nije za bacanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Almeria - Sevilla
ID: 7939297

Ko je ljubitelj španskog fudbala, može da isprati pokušaje Sevilje da se izdigne iz donjeg doma. Sevilja je trenutno 14, a idealan protivnik da se krene sa pobedama je Almerija koja je ubedljivo na poslednjem mestu i čini se da nemaju šta da traže ove sezone u elitnom rangu takmičenja. Pravo prvenstva dakle ima Sevilja, pa ko je sklon izvesnoj dozi rizika, može da zaigra na dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 14:00
Mladost Novi Sad - Radnicki N.B.
ID: 7947281

Velika borba u donjem domu prve lige Srbije. Mladost GAT sa 22 boda nešto i pokušava, ali Radnički sa Novog Beorgada je na samom dnu i nema šta da traži ove sezone. Očekujemo puno golova, nadamo se da će tako i biti, ali i kombinujemo. Jednostavno mislimo da je jedinica nešto što ne može da omane, pa smo odlučili da koeficijent podignemo s nešto pogodaka.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.73)
Fiksevi dana
INDIJA 1 - SUPER LIGA | 15:00
Punjab - Goa
ID: 7939214

Pandžab je deveti na tabeli sa 20 bodova, samo jednim manje od šestoplasiranog Džamšedpura, koji je odigrao utakmicu više. Dakle, za obe ekipe danas je ekstremno važno da se pobedi. U prvom susretu ovih timova u sezoni, početkom oktobra, Goa je kao domaćin savladala Pandžab sa 1:0. Mi smo se odlučili za tip koji predviđa malo golova, jer prosto držimo da će ovo biti jedna taktička utakmica.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.96)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 20:00
Al Nassr R. - Al Ain
ID: 7946871

Teška situacija za Kristijana Ronalda i njegov Al Nasr. Revanš meč četvrtfinala Lige šampiona dočekuje u lošoj formi, sa tri vezana meča bez pobede, odnosno dva poraza u nizu. Danas mora da trijumfuje, pošto je Al Ain u prvom susretu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pre nedelju dana slavio sa 1:0. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara