Ronald Arauho (Barselona) i Liroj Sane (Bajern)
Ronald Arauho (Barselona) i Liroj Sane (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Bajern da časti Barsu? Kako da ne...

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.12.21. | 11:32

Pročitajte nekoliko predloga za 8. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport izno svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Salzburg - Sevilla
ID: 6034798

 

Ovo je grupa u kojoj je i dalje sve otvoreno, pa očekujemo dve uzbudljive utakmice. Septembarski duel Salcburga i Sevilje okončan je remijem (1:1), a i sada treba očekivati malo pogodaka. Blagu prednost dajemo iskusnijim gostima, koji su trenutno drugoplasirani u Primeri.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.Utd. - Young Boys
ID: 6034829

 

U prethodnoj rundi na klupi Mančester Junajteda sedeo je Majkl Kerik, koji može da bude zadovoljan svojim učinkom (2-1-0), a ovde će Crvene đavole voditi Ralf Rangnik. Iako Švajcarci imaju motiva sve osim keca ipak bi bilo iznenađenje, a mi bismo pokušali i sa duplom pobedom.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (3)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atalanta - Villareal
ID: 6034824

U pitanju je direktan okršaj za drugo mesto u grupi F. Viljareal u njega ulazi sa bodom više i odgovara mu i remi, međutim, Atalanta je raspoložena i raspucana, zbog čega ćemo se ipak usuditi da joj damo prednost u njenom Bergamu. Očekujemo i puno pogodaka na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Benfica - Dynamo Kyiv
ID: 6034772

Iako zaostaje za Barselonom, Benfika ima sjajne šanse da je preskoči na tabeli grupe pošto sumnjamo da će Bavarci večeras imati imalo milosti prema Blaugrani. Naravno, Orlovi prvo moraju da savladaju Dinamo, a sigurni smo da će se to desiti jer su znatno jači i motivisaniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:45
Zenit - Chelsea
ID: 6034817

Mada nisu briljirali, fudbaleri Zenita izborili su proleće u Evropi i posle ove utakmice i one koju igraju za vikend u prvenstvu mogu na miru da odu na odmor. Ni Čelsi nema razloga da zapinje, pa verujemo da će doći 2-3 gola, ali i pobeda momaka Tomasa Tuhela je izvesna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Za izbegavanje
CRNA GORA 1 | 15:00
Decic - Zeta
ID: 6038023

Jeste da je Dečić treći na tabeli, dok njegov protivnik “nosi fenjer”, ali ne bi bilo loše da preskočite ovu utakmicu jer situacija nije baš tako jednostavna. Zeta je pred početak sezone imala dosta problema, ali poslednji rezultati nagoveštavaju da je počela da se oporavlja.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Bayern - Barcelona
ID: 6034837

Barselona poslednji put nije prošla grupu u LŠ u sezoni 2000/2001, a sada je u opasnosti da joj se to ponovi, iako je trenutno druga. Benfika ima dva boda manje, ali i lakšeg rivala, dok Katalonci moraju da savladaju Bajern, koji želi da zadrži maksimalan učinak. Biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Wolfsburg - Lille
ID: 6034781

Volfzburg je poslednji, ali nije otpisan, a na svom terenu mogao bi da pomrsi račune vodećem Lilu, bez obzira na to što u poslednjih mesec dana nije mogao da se pohvali rezultatima (četiri meča bez pobede i tri vezana poraza). Sumnjate li u keca, opredelite se za dosta golova.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara