Miši Bačuaji (Belgija)
Miši Bačuaji (Belgija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Belgijanci cede javorov sirup

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.22. | 09:45

Pročitajte nekoliko predloga za 23. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 14:00
Germany - Japan
ID: 6834002

Poraz od Kanade u poslednjem kontrolnom meču pred Svetsko prvenstvo verovatno je poljuljao samopouzdanje Japanaca, ali neće da zavara Nemce jer su Plavi samuraji fanatično uporna ekipa koja ne zna šta znači reč „predaja“. Kec je svakako prva opcija, druga je KMB 1+I&1+II.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)
Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 20:00
Belgium - Canada
ID: 6833995

Prema poslednjim vestima prva zvezda Kanade Alfonso Dejvis biće spreman za duel sa Belgijom, ali sva je prilika da će u centru pažnje biti njen golman, kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, a ne vedeta Bajerna pošto će ovde da se pitaju Crveni đavoli. Efikasan kec je izgledan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
RUSIJA - KUP | 12:00
Orenburg - Rostov
ID: 6834506

Ovo bi mogao da bude prilično neizvestan okršaj jer se Orenburg pokazao kao izuzetno nezgodan na svom terenu, dok Rostov igra još bolje. Na stadionu Gazovik kao po pravilu pada puno pogodaka - na poslednje četiri utakmice došlo je 4-6 - pa je najpametnije da probate sa GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.75)
Fiksevi dana
RUSIJA - KUP | 18:00
Krasnodar - Lok.Moscow
ID: 6834517

Uprava Lokomotive konačno se odlučila za trajnije rešenje na klupi i pre desetak dana angažovala je Mihaila Galaktionova, selektora mlade reprezentacije Rusije, a on će imati dovoljno vremena da osvesti goste, koji igraju očajno. Ni Krasnodar nam nije “sigurica”, tipujte na 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.9)
Vredi probati
SVETSKO PRVENSTVO | 11:00
Morocco - Croatia
ID: 6833942

Hrvati su favoriti na ovom meču. Ne samo da su kvalitetniji od Marokanaca, nego su u pravom trenutku ušli u seriju pobeda - zasad ih je šest - i to uglavnom protiv jakih rivala, što im je dodatno podiglo samopouzdanje. Pritom, ova ekipa je u Katar došla kao vicešampion sveta.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
SVETSKO PRVENSTVO | 17:00
Spain - Costa Rica
ID: 6834023

 

Španiju gotovo niko ne vidi u užem krugu kandidata za osvajanje Zlatne boginje, ali vrvi od vrhunskih igrača, mada nije imuna na kikseve. Kostarika će nastojati da se „zabunkeriše“ i dođe makar do boda, ali ne verujemo da će uspeti u toj nameri, s tim da 1&0-2 deluje realno.

 


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-2 (3.25)
Vredi probati
RUSIJA - KUP | 16:00
Krylya Sovetov - Spartak Moscow
ID: 6834518

Radi se o utakmici na kojoj dvojka ne bi smela da dođe u pitanje: Spartak je poslednji poraz doživeo još početkom septembra, na prvenstvenom gostovanju Rostovu, a u Kupu ima maksimalan učinak. Neubedljiva Krila Sovjetov biće mu lagano predjelo pred duel sa Zenitom u nedelju.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 11:00
Sepsi - Petrolul
ID: 6838674

Ove ekipe sastale su se u poslednjem kolu pred odlazak na prvenstvenu pauzu i tada je Sepsi slavio sa 2:0. Međutim, ovo je prijateljski meč, i jedni i drugi će paziti da se ne povrede jer se šampionat nastavlja uskoro, a Petrolul je do tog meča bio u finoj formi. Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara