Milan Pavkov (Crvena zvezda) na meču sa Voždovcem
Milan Pavkov (Crvena zvezda) na meču sa Voždovcem

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Fiksevi su Zvezda, Real i Liverpul

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.12.21. | 10:45

Pročitajte nekoliko predloga za 1. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

FIKSEVI DANA

EVERTON - LIVERPUL, 21.15, (tip 2, kvota 1,45)

 Uz tradicionalni komšijski animozitet, ovaj derbi grada Liverpula obilovaće tenzijama i zbog nekih novijih dešavanja, kao što su teška povreda Virdžila van Dajka baš protiv Evertona i činjenica da domaće vodi bivši menadžer Crvenih Rafa Benitez. Forme rivala najavljuju dvojku.

REAL MADRID - BILBAO, 21.00, (tip 1, kvota 1,50)

Madriđani možda imaju neke druge “ljuće” rivale, ali za goste je Kraljevski klub oličenje svega suprotnog od Atletikovih ideala. Mada će Bilbao biti izuzetno motivisan Real je znatno kvalitetniji i u mnogo boljoj formi, a i ima “pik” na ovaj klub. Zbog toga ne sumnjamo u keca.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC, 18.30, (tip KMB 1&3+, kvota 1,40)

Pobedom na ovoj utakmici fudbaleri Crvene zvezde došli bi na samo tri boda zaostatka za vodećim Partizanom. Voždovac je u nedelju izgubio baš od kluba iz Humske, i to na svom terenu, čime je nastavio lošu seriju koja je počela krajem oktobra. Opredelite se za kombinaciju 1&3+.

PSŽ - NICA, 21.00, (tip KMB 1, kvota 1,50)

PSŽ već ima 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Ren, ali Sveci od početka sezone imaju dosta problema sa povredama, a poslednja žrtva je Nejmar čiji se povratak na teren ne očekuje pre sredine januara. Nica je treća, ali kec je neizbežan, a razmotrite i KMB 1&GG.

VREDI PROBATI

SASUOLO - NAPOLI, 20.45, (tip 2, kvota 1,90)

Napoli je vezao dva poraza u gostima - od Intera u prvenstvu i moskovskog Spartaka u LE. No, kod kuće je u nedelju bio ubedljiv protiv Lacija (4:0). Ovo je prilika da zabeleži novi trijumf, a ako se bojite da bi Sasuolo posle Milana mogao da iznenadi i lidera pokušajte sa GG3+.

REN - LIL 21.00, (tip 1, kvota 2,10)

Utisak je da je Lil žrtvovao polusezonu zarad prolaska u osminu finala Lige šampiona, od čega ga deli gostovanje Volfzburgu naredne srede. Dakle, Doge verovatno nisu potpuno fokusirane na Ren koji je u naletu (devet vezanih kola bez poraza) i kec je i te kako vredan rizika.

BOLONJA - ROMA, 18.30, (tip 2, kvota 2,45)

Roma ume sa Bolonjom - u poslednjih pet međusobnih duela Vučica je slavila četiri puta, dok je izabranicima Siniše Mihajlovića pripao onaj odigran u februaru 2020. u Rimu. Mada je i GG3+ sasvim realno dvojka ne bi smela da izostane, a kvotu na nju bilo bi šteta propustiti.

VEST HEM - BRAJTON, 20.30, (tip 1, kvota 2,05)

Vest Hem je tokom oktobra i novembra bio izuzetno siguran na svom terenu (što u prvenstvu, što u Liga Kupu, što u Evropi), dok je Brajton, koji nema pobedu od 22. septembra i utakmice Liga kupa sa Svonsijem uglavnom beležio remije, i to tvrde. Verujemo u Čekićare, ali i 0-2.

ZA IZBEGAVANJE

ZETA – RUDAR, 14.00, (tip 2, kvota 1,95)

Zeta, nekadašnji šampion Crne Gore i ekipa koja je u poslednjih petnaestak godina gotovo redovno igrala u Evropi (istina, uglavnom po jedno kolo), sada je “zakucana” za dno tabele sa sedam bodova i bez pobede. No, Rudar je u problematičnoj formi, pa je bolje da ih obiđete.


tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara