Gol Erlinga Halanda (Dortmund) protiv Lacija
Gol Erlinga Halanda (Dortmund) protiv Lacija

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Haland se bolje zabavlja od Imobilea

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.20. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 2. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Dortmund - Lazio
ID: 5243342

Biće ovo vrlo zanimljiv okršaj dva kandidata za zvanje najboljeg strelca LŠ. Na jednoj strani je Erling Haland, koji je postigao gol na svakoj dosadašnjoj utakmici, na drugoj Ćiro Imobile, nekadašnji igrač Dortmunda. Očekujemo da će domaći da se revanširaju za oktobarski poraz.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Sevilla - Chelsea
ID: 5243340

Kao što je i bilo očekivano, oba kluba već su osigurala plasman u narednu rundu takmičenja, a pobednik ovog meča obezbedio bi prvo mesto na tabeli. Londonski duel okončali su bez pogodaka, a sada malu prednost dajemo domaćima, opet uz 0-2 - kvota je definitivno vredna rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.Utd. - PSG
ID: 5243348

Pre mesec i po dana Mančester Junajted iznenadio je Svece u njihovom Parizu, ali nestabilnost Crvenih đavola, kao i izuzetan kvalitet gostuju sprečavaju nas da vam preporučimo keca na Old Trafordu. I jedni, i drugi umeju da se raspucaju, zbog čega nam GG3+ deluje najsigurnije.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.75)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Krasnodar - Rennes
ID: 5243341

I pre početka faze po grupama bilo je “viđeno” da će se debitanti Krasnodar i Ren boriti za prelazak u LE, stoga nije iznenađenje što u ovaj meč ulaze sa po jednim bodom. Forme su im problematične, te nas ništa ne bi iznenadilo, pa je mudrije da preskočite ishod i birate 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.76)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Club Brugge - Zenit
ID: 5243343

Zenit je jedno od većih razočaranja u LŠ. Briž je slavio kao gost u njihovom prethodnom okršaju i realno je da to ponovi i na svom terenu, tim pre što još može do osmine finala - ukoliko Lacio izgubi od Dortmunda, Belgijanci će u poslednjem kolu imati priliku da ga prestignu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Nott.Forest - Watford
ID: 5242601

Šumari ne mogu da budu zadovoljni pozicijom koju zauzimaju, ali na svom terenu nisu potpuno rđavi. Momci Vlade Ivića na gostovanjima imaju učinak 1-4-2, zbog čega je podela bodova sasvim realna. Međutim, mi ne bismo da rizikujemo sa remijem, daleko sigurnija opcija je GG.

 


Oba tima daju gol

Tip: gg (2)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Luton - Norwich
ID: 5242564

 

Luton je malo ispod sredine tabele, a Norič na njenom vrhu. Na prvi pogled čini se da na Kenilvort Roudu dvojka ne bi smela da izostane, međutim, nije baš tako jednostavno. Naime, domaći su u poslednje vreme skloni tvrdim remijima, pa je možda bolje da pokušate sa X2&0-2.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&0-2 (2.15)
Za izbegavanje
ENGLESKA 6 JUG | 20:45
Havant&Wat. - Hamel
ID: 5242907

U pitanju je veoma nezgodan par. Gosti imaju tri boda više i poslednjih sedmica su u solidnoj formi i zato smeju da se nadaju dobrom rezultatu. Međutim, Havant je odigrao čak šest utakmica manje, zbog čega je prilično nezahvalno pričati o njegovoj formi. Bolje ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara