Slavlje Nejmara i saigrača iz PSŽ-a
Slavlje Nejmara i saigrača iz PSŽ-a

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Kad Sveci marširaju

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.08.20. | 11:03

Pročitajte nekoliko predloga za 12. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Malmo - Orebro
ID: 5016596

Da nije bilo neuspeha u finalu Kupa sa Geteborgom, Malme bi imao savršen mesec jer ga je serija prvenstvenih trijumfa učvrstila na vrhu tabele. Erebro, koji mu je tradicionalna „mušterija“ nema šta da traži, a ovo je još jedna utakmica na kojoj bi keca trebalo da isprati i 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Djurgarden - Mjallby
ID: 5016626

 

Taman kada nam se učinilo da je pronašao formu koja mu je prošle jeseni donela titulu, Jurgorden je poražen u velikom lokalnom derbiju sa Hamarbijem. Mjelbi ne igra rđavo i dobio je tri od prethodna četiri gostovanja DIF-u, pa nam GG3+ deluje kao mudrija varijanta od keca.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.25)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 2 | 19:00
GAIS - Degerfors
ID: 5016771

 

Dvojka na ovoj utakmici jedna je od sigurica dana. Istina, domaći su prilično skloni nerešenim rezultatima (četiri u prethodnih pet kola, od toga tri uzastopna), međutim odavno ne znaju za pobedu, dok je rival u sjajnoj formi, postiže puno pogodaka i lider je na tabeli.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atalanta - PSG
ID: 5016670

 

Atalanta je igrala odlično ove sezone. Po našem skromnom mišljenju bila je najatraktivnija, možda i najkonstantnija ekipa u Seriji A, međutim, ovo četvrtfinale biće kraj njenog putovanja po Ligi šampiona pošto je Pari Sen Žermen znatno iskusniji i ima veći individualni kvalitet.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 20:45
Ross County - Kilmarnock
ID: 5016685

Ros Kaunti je cele prošle sezone bio jedan od kandidata za ispadanje, ali je ostao član elite, dobrim delom zahvaljujući poznatim okolnostima. Domaći su u prva dva kola novog šampionata zabeležili maksimalan učinak, dok je Kilmarnok osvojio samo bod i vredi rizikovati s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (3)
Za izbegavanje
ESTONIJA - KUP | 18:00
Tallin K. - Nomme United
ID: 5019071


Na prvi pogled sa ovom utakmicom ne bi trebalo da imate bilo kakvih problema – prvoligaš dočekuje ekipu koja se nalazi u rangu takmičenja koje je za stepenik niže. Međutim, domaći su očajni, zakucani su za dno tabele, dok je protivnik predendent na promociju. Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
ITALIJA 2 - PLAY OFF | 21:00
Pordenone - Frosinone
ID: 5016696

Pordenone je pobedom od 1:0 u prvoj utakmici načinio veliki korak ka finalu sa Kjevom, ponovo potvrdivši da je košmar za trenera Frozinonea, slavnog Alesandra Nestu i njegove izabranike. Značaj revanša takođe isključuje goleadu, predlažemo vam KMB 1X&0-2 koje dobro plaća.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-2 (1.85)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 20:45
Rangers - St.Johnstone
ID: 5016671

Sveci nisu krivi za to što su pauzirali za vikend, a možda bi taj „predah“ više prijao igračima Rendžersa, koji su prethodne sedmice imali evropske obaveze i okončali ih neuspešno. No, domaći su navikli na napore, ovo im je redovna „žrtva“ i kombinacija keca i 3+ je sigurna.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.73)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara