Aleksandar Miljković (Partizan) i Miljan Vukadinović (Vojvodina)
Aleksandar Miljković (Partizan) i Miljan Vukadinović (Vojvodina)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Partizan naplaćuje dugove

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.04.21. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 21. april…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Tottenham - Southampton
ID: 5541851

 

Totenhem je u prethodna tri kola osvojio samo dva boda, pa je uprava povukla potez koji se već neko vreme očekivao - "zahvalila" se na saradnji menadžeru Žozeu Murinju. Iako Sparsima dolazi ekipa koja je od početka 2021. u gostima zabeležila učinak 1-0-7 radije birajte GG.

 


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.8)
Vredi probati
FRANCUSKA - KUP | 21:10
Olympique Lyon - Monaco
ID: 5542331

 

Šteta je što se petostruki pobednici Kupa Francuske Lion i Monako sastaju već u četvtfinalu jer se, posle PSŽ-a radi o najjačim ekipama koje su preostale u 104. izdanju takmičenja. I jedni, i drugi su u najužem krugu pretendenata na titulu u Ligi 1, a mi vam savetujemo X2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.45)
Fiksevi dana
SRBIJA - KUP | 19:05
Vojvodina - Partizan
ID: 5543404

Znatno neizvesniji okršaj očekuje nas u Novom Sadu. U pitanju je repriza prošlogodišnjeg finala u kojem je Vojvodina vodila sa 2:0, pa je Partizan izjednačio u samom finišu, da bi Lale posle penala ipak podigle trofej. Nijedan ishod nije nemoguć, ali dvojka je izglednija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.73)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Spezia - Inter
ID: 5541865

Domaći će biti veoma inspirisani, međutim, osim motivacije i činjenice da su vezali pet dobrih partija kod kuće oni nemaju baš neki arsenal kojim bi mogli da zaprete lideru na tabeli, koji je u finoj formi. Moglo bi da padne i dosta golova, pa razmislite i o kombinaciji 2&3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Vredi probati
RUSIJA - KUP | 18:00
Lok.Moscow - CSKA
ID: 5541723

Jedno od polufinala ruskog Kupa donosi nam okršaj dva velikana kojima je ovo takmičenje, čini se, jedina šansa za trofej, ali i dva trenera sa područja Balkana: Marka Nikolića i Ivice Olića. Lokomotiva je u sjajnoj formi, dobila je poslednja tri duela sa CSKA i naš izbor je kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 20:45
Huddersfield - Barnsley
ID: 5541994

Hadersfild je u Notingemu prekinuo seriju od pet kola bez pobede, ali još je blizu zone ispadanja. Barnsli želi da zadrži poziciju koja ga vodi u plej-of, pokazao je da poseduje i kvalitet, i mentalitet, međutim, domaći umeju sa ovim rivalom, pa je bolje da ih preskočite.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
SRBIJA - KUP | 17:00
Crvena Zvezda - Radnik Sur.
ID: 5543403

U prvom meču polufinala Kupa Srbije sve je jasno: Crvena zvezda apsolutni je favorit protiv ekipe koja nikada dosad nije uspela ni remi da izbori u međusobnim okršajima. Istina, pre četiri dana momci Slavoljuba Đorđevića namučili su rivala, ali dupla pobeda domaćih je izgledna.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.82)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Stuttgart - Wolfsburg
ID: 5541864

Štutgart je u sredini tabele, bez ikakvog straha od ispadanja, ali i evropskih planova i to mu omogućava opušten pristup završnici sezone. Ambiciozni Volfzburg želi iskupljenje za dva uzastopna neuspeha, što najavljuje dvojku, koju bi moglo da prati dosta golova na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara