PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Pazite se Olimpijakosa, biće golova u Danskoj i Istanbulu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.07.21. | 10:01

Pročitajte nekoliko predloga za 28. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Sheriff Tiraspol - Alashkert
ID: 6426

Moldavski klub je slavio na pet od poslednjih šest susreta u Ligi šampiona, dok Alaškert nije zabeležio trijumf na poslednjih osam susreta u ovom takmičenju. Šerif nije primio gol na poslednja tri meča u LŠ. Imaju prednost Moldavci i realno je da rutinski prođu dalje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Galatasaray - PSV
ID: 6429

Očekivalo se da ovo bude derbi kvalifikacija za LŠ, ali su Holanđani odmah dokazali ko kosi, a ko vodu nosi. Zanimljivo je da Galtasaraj nije zabeležio trijumf na poslednjih 12 susreta u ovom takmičenju. Neće imati Galata šta da čeka posle debakla u prvom meču (1:5). Golovi su zagarantovani.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.55)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:15
Young Boys - Slovan B.
ID: 6431

Na dva od tri međusobna susreta ova dva tima palo je četiri i više pogodaka, ali je samo jednom došlo GG. Da bi ovoga puta moglo da bude više pogodaka govori nam i podatak da je tim iz Berna slavio za vikend u nacionalnoj ligi sa 4:3 na gostovanju Lucernu. Veliki je favorit Jang Bojs


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:45
Midtjylland - Celtic
ID: 6428

Midtjiland je u seriji od tri susreta bez pobednika u ovom takmičenju. Takođe, sva tri ta meča su završena u rasponu od 0-2 postignuta gola. Međutim, vicešampion Danske igra vrlo atraktivan fudbal. Tu je i rezultat iz prvog meča (1:1), pa nas očekuje spektakl.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.3)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Neftchi - Olympiakos
ID: 6425

Čak na osam od poslednjih deset obračuna pirejskog Olimpijakosa u UEFA Ligi šampiona pala su najviše do dva pogotka. Grci imaju gol prednosti iz prvog meča, ali nisu briljirali. Olimpijakos će biti značajno oslabljen, pa bolje izbegnite ovaj meč.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Ludogorets - Mura
ID: 6430

Posebno je interesantno da ova dva tima nisu dozvolila protivnicima da im zatresu mreže na poslednje tri utakmice u Ligi šampiona. Pa ni međusobno prošle nedelje u Sloveniji. Tako da se i ovoga puta očekuje da prođe tip UG 0-2. Ludogorec je favorit.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.85)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:30
Sparta Praha - Rapid
ID: 6438

Na 10 od poslednjih 12 utakmica Rapida u Ligi šampiona palo je tri ili više pogodaka. Sparta je primila najmanje po dva gola na šest od poslednjih sedam utakmica u ovom takmičenju. Takođe, nije slavila na poslednjih šet susreta u LŠ. Međutim, vreme je da klub iz Praga konačno zablista na evropskoj sceni. Potrebna mu je minimalna pobeda za produžetke.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara