Alesio Romanjoli i Đanluiđi Donaruma (Milan)
Alesio Romanjoli i Đanluiđi Donaruma (Milan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): SPAL je Milanov zamajac za derbije

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.07.20. | 11:07

Pročitajte nekoliko predloga za 1. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
West Ham - Chelsea
ID: 4944638

Vest Hem bi lako mogao da se pridruži gore pomenutom Noriču u Čempionšipu. Ako žele da izbegnu selidbu iz elite, domaći hitno moraju nešto da promene. No, protiv raspoloženog Čelsija, koji je vezao pet pobeda u različitim takmičenjima nemaju šanse. Dvojka je bez alternative.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 21:45
Spal - Milan
ID: 4944447

Milan je u nedelju dobio Romu (2:0), a posle ove utakmice sledi mu prava serija derbija - Rosoneri prvo idu Laciju, pa dočekuju Juventus, a zatim gostuju Napoliju. Bilo bi dobro da ovde uzmu sva tri boda jer će na tim mečevima teško u tome uspeti, a SPAL im je stalna "žrtva".


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 19:00
Rostov - Krasnodar
ID: 4944393

Krasnodaru su obe utakmice po nastavku odložene zbog korone u redovima rivala (s tim da je meč sa Orenburgom registrovan u njegovu korist). Rostovu je A tim bio u karantinu, pa su omladinci igrali protiv Sočija, a u prošlom kolu domaći su dobili Arsenal. Ipak, očekujemo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Sporting - Gil Vicente
ID: 4944728

Izgleda da je prinudna prvenstvena pauza najmanje smetala fudbalerima Sportinga, koji su trenutno u najboljoj formi u ligi. Žil Visente je u prethodnom kolu prekinuo seriju od četiri meča bez pobede, međutim, to nije dovoljno da bismo posumnjali u trijumf Lavova, uz bar 2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Za izbegavanje
BUGARSKA - KUP | 18:15
CSKA Sofia - Lokomotiv Plovdiv
ID: 4944748

U pitanju je finale bugarskog Kupa, a Lokomotiva brani trofej koji je osvojila prošle godine (i koji joj je prvi u ovom takmičenju). No, u subotu je doživela katastrofu protiv Ludogoreca (1:6). Armejci su najtrofejniji klub u zemlji, međutim skloni su remijima. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Arsenal - Norwich
ID: 4944621

Na Arsenal ne smemo tek tako da se oslonimo. Međutim, ovo je utakmica koju bi Tobdžije morale da dobiju bez većih problema, posebno posle solidnih partija u Sautemptonu i Šefildu - Kanarinci su, izgleda "otpevali" svoje u Premijer ligi, mada su se hrabro borili u FA kupu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 22:00
Betis - Villareal
ID: 4944794

Viljareal ima aspiracije ka četvrtom mestu na tabeli, na kojem je trenutno Sevilja, a odlična forma daje argument Žutoj podmornici da se nada trijumfu i na ovom teškom gostovanju, tim pre što Betis nije na željenom nivou. Ko neće da rizikuje s dvojkom može da potraži GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 18:00
Preston - Derby
ID: 4944648

Posle poraza od Kardifa, što mu je bio peti vezani meč bez pobede Preston je ispao sa pozicije koja vodi u doigravanje za Premijer ligu. Derbi ima isti broj bodova kao domaćin, ali je u mnogo boljoj formi, te vredi pokušati s dvojkom. Ukoliko sumnjate u goste, probajte GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara