Aleksandar Katai (Crvena zvezda) i Bibras Natho (Partizan)
Aleksandar Katai (Crvena zvezda) i Bibras Natho (Partizan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Večiti, vreme je za raspucavanje!

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.04.21. | 11:21

Pročitajte nekoliko predloga za 7. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

 

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:45
Inter - Sassuolo
ID: 5509999

Sasuolo ume sa Nerazurima, međutim, njihov novembarski meč klub iz Milana dobio je ubedljivo (3:0), a i sada očekujemo efikasnu partiju jer su i dva duela pre njega bila takva (3:3 i 4:3 za Inter). S obzirom na sjajnu formu domaćih (sedam pobeda u nizu), kec neće izostati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 18:00
Crvena Zvezda - Partizan
ID: 5509587

 

Iako ovaj Večiti derbi neće puno promeniti kada se radi o šampionskoj trci, rivalima neće manjkati motiva. Crvena zvezda želi da prekine niz od pet utakmica bez pobede nad komšijama, a Partizan da pokaže da serija od 17 trijumfa u Superligi nije slučajna. To najavljuje GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.85)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Bayern - PSG
ID: 5509625

Ove dve ekipe sastale su se pre osam meseci u finalu ovog istog takmičenja i tada je Bajern slavio minimalnim rezultatom. U današnji dvoboj Bavarci ulaze u znatno boljem raspoloženju nego Sveci jer su pobedom u Lajpcigu gotovo završili posao u prvenstvu. Kec deluje vrlo realno.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
RUSIJA - KUP | 18:00
Sochi - Lok.Moscow
ID: 5509458

U pitanju je vrlo neugodan par. Soči već više od godinu dana ne zna za poraz na svom terenu, a u oktobru je ovde dobio Lokomotivu u njihovom prvenstvenom duelu (2:1). No, Moskovljani su u sjajnoj formi, od početka polusezone znaju samo za trijumfe i vredi rizikovati s dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Za izbegavanje
SEVERNA IRSKA 1 | 20:45
Linfield - Coleraine
ID: 5509705

U pitanju je derbi kola u Severnoj Irskoj, pošto lider na tabeli dočekuje svog najbližeg pratioca. Činjenica je da Linfild ima solidnu prednost u odnosu na rivala, ali gosti su odigrali meč manje, a njihov februarski duel na ovom terenu završen je bez golova. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Porto - Chelsea
ID: 5509627

Porto i Čelsi će obe utakmice četvrtfinala igrati u Sevilji, na stadionu Ramon Sančez Pishuan, pa termini "domaćin" i "gost" ne znače baš mnogo. Zmajevi su u prethodnoj rundi izbacili Juve, Plavci su do subotnjeg poraza od VBA bili u sjajnoj seriji. Najbolje je da gađate 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:45
Juventus - Napoli
ID: 5509350

Navijači Juventusa očekivali su da će Stara dama ove sedmice igrati mečeve četvrtfinala LŠ, ali je domaćin i na tom polju uprskao. A da ne bi kompletno urnisao sezonu tim Andree Pirla ne sme da prepusti Napoliju mesto koje vodi u pomenuto takmičenje. Opredelite se za GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.95)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sociedad - Ath.Bilbao
ID: 5509401

Sosijedad je slavio u pet od prethodnih šest derbija Baskije, a poslednji je dobio u subotu u finalu Kupa kralja za prošlu sezonu. Dakle, sve je na njegovoj strani, pa iako Bilbao nikad ne treba otpisati i mada nije lako dobiti istog rivala dva puta u četiri dana očekujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara