Aleksandre Lakazet (Arsenal) i Vilfred Endidi (Lester)
Aleksandre Lakazet (Arsenal) i Vilfred Endidi (Lester)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Za mreže u Lesteru nema mira

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.09.20. | 10:52

Pročitajte nekoliko predloga za 23. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Olympiakos - Omonia
ID: 5097634

Olimpijakos je dosta izmenio ekipu i još se nije potpuno "skockao". To odgovara Omoniji, koja će da primeni recept koji joj je doneo uspeh protiv Legije i Crvene zvezde ("parkiran autobus" i kontre), ali Pirejci imaju načine da osujete rivala. Kec je izvestan, možda uz 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Gent - Dynamo Kyiv
ID: 5097629

Ove dve ekipe sastale su se pre deset godina i tada je Dinamo bio prilično ubedljiv u oba duela (3:0, 3:1). Sada nas ništa ne bi iznenadilo pošto su protivnici u sličnim formama. Usudićemo se da vam preporučimo kombinaciju 1X&0-3, ali potražite i 2-3. Mi biramo onu prvu opciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-3 (1.65)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Molde - Ferencvaros
ID: 5097633

Ni jedni, ni drugi odavno nisu napravili zapaženiji rezultat u ovom takmičenju. Molde se namučio u prethodna dva kola protiv Celja i Karabaha, dok je Ferencvaroš iznenadio Seltik i zagrebački Dinamo. Biramo dosta golova na obe strane, a konačni ishod je u magli, pa ga obiđite.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.55)
Za izbegavanje
ITALIJA - KUP | 17:00
Catanzaro - Virtus Francavilla
ID: 5097744

Rivali se nalaze u istoj grupi Serije C, te su se često susretali. Na njihovom poslednjem okršaju, odigranom u februaru, Virtus je bio veoma ubedljiv (4:0), ali sada je izbegavanje najbolja opcija pošto su i jedni i drugi još u fazi priprema za prvenstvo koje startuje uskoro.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Leicester - Arsenal
ID: 5097894

Lester je u poslednje vreme imao puno uspeha protiv Arsenala na svom stadionu - dobio je tri od prethodna četiri duela, uz jedan remi. No, Tobdžije sa menadžerom Mikelom Artetom briljiraju u kup utakmicama i bliže su prolasku u osminu finala, te razmotrite dvojku i KMB 1+I&2+II.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&2+II (2.85)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:00
Fulham - Sheffield W.
ID: 5097949


Šefild Venzdej je prvenstvo počeo sa 12 bodova minusa i prioritet mu je da ih nadoknadi, zbog čega verujemo da mu je Liga kup u drugom planu. To bi trebalo da olakša posao Fulamu, koji i jeste kvalitetnija ekipa, bez obzira na to što je u Premijer ligi startovao veoma loše.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
COPA LIBERTADORES | 02:30
Internacional - Gremio
ID: 5098974


Opšte mesto Grenala, kako Brazilci zovu okršaje velikana iz Porto Alegrea je neefikasnost: čak prethodnih dvanaest dvoboja Internasionala i Gremija završeno je uz malo pogodaka, tako da se tip 0-2 automatski nameće. Uzgred, gosti nisu izgubili minulih devet gradskih derbija.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:00
Millwall - Burnley
ID: 5097954

Ovo je prvi okršaj Milvola i Barnlija posle šest i po godina. Ranije je na tim duelima po pravilu dolazilo dosta pogodaka na obe strane, pa iako Barnli poslednjih meseci uglavnom igra nešto zatvorenije GG je sasvim realno. Međutim, rizikovali bismo s dvojkom, mami nas kvota.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara