Humanitarni tiket u podne: Samir Mlaćo tipuje za nabavku kliničkih respiratora

Vreme čitanja: 4min | čet. 16.04.20. | 08:00

Sarajevski sportski novinar samo od Energetikove duple pobede očekuje kvotu 5,50

Danas drugujemo sa Samirom Mlaćom, sarajevskim žurnalistom, kolegom od pera iz redakcije veoma čitanog portala SportSport.ba. Pre nekoliko dana, pričali smo s njim na temu uticaja COVID-19 virusa na bosanski sport. Samir nam je tada poručio:”Virus je naneo bolan udarac sportu u BiH”

Naravno, mislio je na sve aspekte sportskog života, pa i na finansiranje klubova po završetku pandemije.

Izabrane vesti

Toliko o tome, jer Samir Mlaćo ne želi da razmišlja o budućnosti dok za bolje sutra ne uradi sve danas. On tipuje za nabavku kliničkih respiratora za bolnice Srbije, a mi mu za to dugujemo zahvalnost uz veliki naklon vezan za kladilački podvig. Reč je o fantastičnoj kvoti 49,60. Krećemo odmah na tipovanje.

Samir prvo ide do drugih postava timova iz Belorusije. Bavimo se utakmicom BELŠINA II – SMOLEVIČI II. Domaćin je izgubio na gostovanju ekipi Neman sa ubedljivih 5:2, prethodno je savladao Gorodeju sa 4:0, ali je poražen na dva meča pre toga. Smoleviči je prekinuo niz od tri vezane pobede pošto je pred svojom publikom izgubio od Šahtjora sa 4:0. U pomenuta tri duela postigao je deset golova. Ovo će biti njihovo premijerno odmeravanje.

“Belšina II je na 12. mestu, dok je Smoleviči II na petom, pa očekujem neizvjestan meč. Zanimljivo da oba tima za sada ne znaju za remi, pa sutra očekujem da bude baš nerešeno”

Idemo dalje na utakmicu ENERGETIK BGU – GORODEJA, dakle na utakmicu elitnog takmičenja Belorusije. U prošlom kolu Energetik je izgubio na gostovanju Torpedu (2:0) i to je za ovu ekipu prvi poraz ove sezone u kojoj su prethodno dobili sve tri utakmice. Gorodeja s druge strane na ovo gostovanje dolazi nakon pobede nad Dinamo Minskom od 1:0 kod kuće. Prethodno je savladala i Belšinu na gostovanju (0:1) dok je dva uvodna duela izgubila. Susret ovih timova u oktobru pripao je Gorodeji (1:0), dok su dva pre tog završena bez golova.

“Dupla pobeda 1-1, za kvotu 5,50. Energetik je hit prvenstva. U četiri kola su upisali tri pobede, na diobi su prvog mesta i vjerujem u novu pobedu. Kući su za sada na dve pobede. Gorodeja je startovala sa dva poraza, a onda je upisala dve pobede, a sada je vrijeme za treći poraz”, iscrpno je Mlaćo izanalizirao svoj drugi, najskuplji tip.

Prešao je na MOZZART fudbalske simulacije. Šta su one zapravo? DONELI SMO ODLUKU da se najjače evropske fudbalske lige uprkos pandemijskom embargu nastavljaju da se igraju. Tako je barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal od pre dve godine. Tako stoje stvari, a naš gost na trećem paru bira susret BETIS (SIM) - GRANADA (SIM).

Ukupno  2-3 gola na meču, za kvotu 1,95. Dva tima sa sredine tabele, ne postižu puno pogodaka, ali i ne primaju po realnoj tabeli”, rekao je novinar o ovom simulacionom susretu španske Primere.

Ne menjamo takmičenje, jer i za kraj ostajemo s MOZZART simulacijama uz utakmicu BARSELONA (SIM) - LEGANES (SIM).

„Igram jedinicu za kvotu 1,25. Barselona je veliki favorit i sigurno će do pobede”, zaključio je naš današnji gost zatvarajući tipovanje na vrlo elegantan način jakom ukupnom kvotom koja uz kompanijsku uplatu od 10.000 dinara izaziva i odličan potencijalni dobitak.

Zak kraj, Samir Mlaćo izrazio je zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčece u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. Treba da znate, da niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično u kladilačkom smislu ni ne pokušava! Zato vas pitamo, da li znate da je tiket našeg današnjeg gosta 1.407 po redu? Tačno toliko dana trajemo, zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našeg Samira na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplaz. A, šta vas inspiriše? Da li ste DONELI ODLUKU da ostanete kod kuće? Ako jeste, onda znajte da smo 24 časa zajedno uz mozzartsport.com i mozzartbet.com sadržaje!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Samir Mlaćo će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu MDD Merhameta, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 49,60, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara