Adem Ljajić (Bešiktaš)
Adem Ljajić (Bešiktaš)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Dvojka na Bešiktaš? Što da ne…

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.07.20. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 25. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 21:45
Napoli - Sassuolo
ID: 4986306

Iza Sasuola je nekoliko napornih utakmica, a ovo je još jedna u nizu. Rivali su u sličnim formama, međutim, kvalitet je na strani osvajača Kupa, zbog čega je kec naš prvi izbor. Ako vas brine to što je gost neugodan, a domaćin, realno, ne baš najmotivisaniji potražite GG.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Genclerbirligi - Besiktas
ID: 4986042

Bezbrižni Genčlerbirligi pokušaće da zagorča život Orlovima, što mu nije strano (znate već priču o animozitetu između klubova iz Ankare i Istanbula). Bešiktašu ni pobeda ne garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je tradicija na njegovoj strani, zbog čega očekujemo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Maritimo - Famalicao
ID: 4986334

Maritimu utakmica ne znači baš ništa, dok se Famalikao, ekipa koja je pre godinu dana ostvarila promociju u elitu bori za istorijski uspeh - prvi plasman u neko međunarodno takmičenje. Zbog toga je ovo još jedan susret današnjeg programa na kojem očekujemo pobedu gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Braga - Porto
ID: 4986322


Za novog prvaka države Porto ovaj okršaj je samo uvertira u finale Kupa protiv Benfike sledeće subote. Braga, s druge strane, ima šta da dobije eventualnom pobedom i uz neuspeh Sportinga u lisabonskom derbiju - direktan plasman u Ligu Evrope. Zbog toga probajte s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Benfica - Sporting
ID: 4986336

Benfika u gradski derbi ulazi bez ikakve rezultatske presije, ali sa željom da u dobrom raspoloženju dočeka finale Kupa. Sportingu je okršaj važniji jer još nije osigurao treću poziciju (kao što smo vam objasnili kod para Braga – Porto), no nismo sigurni u ishod. Probajte GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 19:30
Genoa - Inter
ID: 4986299

Dok se Đenova trudi da se što više udalji od zone ispadanja, Inter „ratuje“ za drugo mesto sa Atalantom. Jasno vam je ko je od njih neuporedivo kvalitetniji, a kada tome dodate to da su Nerazuri dobili prethodna tri međusobna duela uz gol-razliku 13:0 dobijete sigurnu dvojku.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.63)
Vredi probati
TURSKA 1 | 20:00
Fenerbahce - Rizespor
ID: 4986044

Čak i da dobije ekipu koja je tik iznad zone ispadanja Fenerbahče ne bi uspeo da se dodvori navijačima, besnim što Kanarinci najesen neće igrati na međunoradnoj sceni. Rize ima puno pravo da se nada makar bodu koji bi mu omogućio opstanak, a mi bismo rizikovali s dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 2 | 15:00
Vasteras - Norrby
ID: 4986269

Rivali su u prvih sedam kola Druge lige Švedske osvojili po devet bodova. Možda to ne deluje kao neki spektakularan učinak, ali nije ni loš - i za jedne i za druge veoma je važno to što teško gube, međutim, baš to je razlog zbog kog je najpametnije da ih preskočite danas.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara