Navijači Nemana iz Grodnog
Navijači Nemana iz Grodnog

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Džabe podrška sa tribina, u Grodnom vidimo X

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.05.20. | 10:49

Pročitajte nekoliko predloga za 9. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 13:00
Minsk I. II - Belshina II
ID: 4836844


Jedino su rezerve Dinamo Minska trenutno u boljoj formi od kolega koje nastupaju za Isloč. Domaći su vezali pet pobeda, a samo na prošlonedeljnoj utakmici protiv Šahtjora u Soligorsku nisu bili raspucani. Belšina je katastrofalna na gostovanjima, pa efikasan kec neće izostati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 14:00
Vitebsk II - Soligrski II
ID: 4836846


Posle dva keca koja bi trebalo da budu sigurice konačno jedna utakmica na kojoj bi morala da trijumfuje gostujuća ekipa. Istina, Vitebsk još nema poraz pred svojim navijačima (dve pobede i remi), međutim, Šahtjor je u znatno boljoj formi, a ovog protivnika redovno dobija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Vredi probati
FARSKA OSTRVA 1 | 17:00
Skala IF - Fuglafjordur
ID: 4836726

Nekako u senci početka prvenstva Južne Koreje i najava kada bi Nemci mogli da se vrate na fudbalske terene startuje i šampionat Farskih Ostrva. Činjenica je da je ovo jedno od najslabijih takmičenja u Evropi, ali mečevi obično obiluju golovima. Ovde je realno da slavi domaćin.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 14:00
Smolevichi II - Bate Borisov II
ID: 4836845

Dok je prvi tim BATE-a konačno počeo da se penje na tabeli beloruske Premijer lige rezerve su i dalje pri dnu tabele, a jedinu pobedu zabeležile su u duelu sa još slabijom Gorodejom. Smoljeviči su posle tri vezana poraza slavili u prošlom kolu, te im pripada uloga favorita.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Fiksevi dana
TURKMENISTAN 1 | 14:30
Nebitci - Altyn Asyr
ID: 4836883

Još jedna sigurna dvojka. Prvo, Altin Asir konačno je zaigrao onako kako se očekuje od branioca titule (ima ih šest vezanih, da budemo precizniji). Drugo, Nebiči je u seriji od četiri poraza i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli. Treće, i tradicija najavljuje KMB 2&3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.47)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 16:00
Neman Grodno - Rukh Brest
ID: 4836917


Domaći su tik iznad zone ispadanja, a ni rival ne može baš da se pohvali nekim mnogo boljim rezultatima, s obzirom na to da ima samo jedan bod više. Istina, Ruh je vezao četiri kola bez poraza (od toga je tri puta igrao nerešeno), te možda ne bi bilo loše da probate sa iksom.


Konačan ishod

Tip: X (2.85)
Vredi probati
JUŽNA KOREJA 1 | 09:30
Gangwon FC - Seoul
ID: 4836749

Prema rečima napadača Seula Aleksandra Pešića, njegov klub spreman je da “pomrsi konce” braniocu titule Đonbuku i vicešampionu Ulsanu. Gangvonove ambicije su mnogo skromnije, a ni međusobna tradicija ne ide mu na ruku, pa ne bi bilo loše da potražite dvojku u njihovom duelu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara