Lautaro Martinez (Inter) i Vladimir Golemić (Krotone)
Lautaro Martinez (Inter) i Vladimir Golemić (Krotone)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Inter je fiks dana

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.05.21. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 1. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Chelsea - Fulham
ID: 5564705

 

Čelsi će ugostiti Fulam između dve utakmice polufinala LŠ sa madridskim Realom i možda bi baš ta činjenica mogla da spasi ekipu Skota Parkera ubedljivog poraza jer će se domaći čuvati za revanš u koji ulaze sa odličnim šansama. Naravno, kec je realan, ali golove preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Sporting - Nacional
ID: 5564658

Sporting je u prošlom kolu zabeležio pobedu na izuzetno teškom gostovanju u Bragi. Sada bi uz sigurni trijumf mogao da prekine i seriju mečeva na kojima je postigao malo pogodaka, pošto se od očajnog Nasionala polako opraštamo. Stoga, ako vam je kvota na keca mala, kombinujte.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Crotone - Inter
ID: 5564711

Dvojka na ovoj utakmici sigurica je nedelje u evropskom fudbalu. Davljenik Krotone je pre nedelju dana prekinuo seriju od šest poraza, ali Parma, koju je savladao, jednako je loša kao i on. Toliko verujemo u Inter da vam savetujemo da tipujete na sigurnu pobedu gostiju.


Sigurna pobeda

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Swansea - Derby
ID: 5563758

Iako je meč mnogo važniji Derbiju, koji još može da ispadne jer Roteram ima utakmicu i četiri boda manje, dok je Svonsi obezbedio baraž, mi verujemo u keca pošto Labudovi ne žele da u doigravanje uđu sa serijom loših rezultata. Ko se ne slaže sa nama, neka se opredeli za GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 13:30
Sheffield W. - Nott.Forest
ID: 5563714

 

Matematički Šefild Venzdej još nije ispao, ali njegova sudbina ne zavisi samo od njega. Čak i da u prvenstvo nije ušao sa minusom od šest bodova sada ne bi bio siguran. Sa druge strane Notingem Forest je opušten, a u poslednje vreme često igra nerešeno. Najbolje ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
NEMAČKA - KUP | 20:30
Dortmund - Holstein Kiel
ID: 5563802

Sigurno se sećate da je Holštajn u januaru senzacionalno eliminisao Bajern. To je jasno upozorenje za Dortmund da mu plasman u finale neće "pasti s neba", pa koliko u pobedu Milionera verujemo i u GG 3+ jer Kilovci nemaju šta da izgube. Kvota na to je svakako veoma zanimljiva.

 


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.93)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Elche - Atl.Madrid
ID: 5564720

Atletiko ima više sreće nego pameti. Donedavno se činilo da će sigurno osvojiti titulu, ali počeo je da brlja. Međutim, brljaju i njegovi najbliži pratioci Real Madrid i Barselona, pa je ipak zadržao prednost, istina, od samo dva boda u odnosu na njih. Ovde mora da dođe dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.47)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Osasuna
ID: 5564707

Već smo pomenuli da ni Real nije imun na rasipanje bodova, a raspored mu je takav da bi ga sve osim trijumfa u ovoj utakmici gotovo sigurno koštalo gubitka "krune". Osasuna, koja je u veoma dobroj formi, nema razloga da zapinje i kec ne bi smeo da izostane, golove obiđite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara