Rahim Sterling (Engleska) i Hanes Haldorson (Island)
Rahim Sterling (Engleska) i Hanes Haldorson (Island)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Island može da odoli Englezima - do poluvremena…

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.09.20. | 11:02

Pročitajte nekoliko predloga za 5. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Denmark - Belgium
ID: 5061535


Danska i Belgija nalaze se u grupi sa Islandom i Engleskom i sva je prilika da će se borba za prvo mesto voditi između Albiona i Crvenih đavola. Zato je za ekipu Roberta Martineza veoma važno da dobro startuje, a mi u njen trijumf ovde ni najmanje ne sumnjamo. Kombinujte sa 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (3.2)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 15:00
Macedonia - Armenia
ID: 5061522

Njihov poslednji međusobni okršaj Jermenija je dobila rezultatom 4:0, ali em je tada bila domaćin, em su od njega prošle skoro dve godine (bilo je to u prethodnoj Ligi nacija). Usudićemo se da sada prednost damo Makedoncima, međutim, očekujemo i dosta pogodaka na obe strane.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 18:00
Cyprus - Montenegro
ID: 5061520

 

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić izjavio je da su njegovi momci u grupi sa ekipama sličnog kvaliteta, te da niti treba da ih se plaše, niti smeju da ih potcene. Svi dosadašnji okršaji ove dve reprezentacije okončani su remijima, ali mi bismo preskočili ishod i gađali 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 18:00
Estonia - Georgia
ID: 5061523

Ukoliko želite da se oslonite na tradiciju, opredelite se za 2-3 pošto to najčešće dolazi na duelima ovih ekipa. Domaći su u katastrofalnoj seriji (osam mečeva bez pobede, uz samo jedan remi), međutim, ni protivnik ne može da se pohvali rezultatima na strani, pa obiđite ishod.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA D | 15:00
Gibraltar - San Marino
ID: 5061518

Reprezentacija Gibraltara retko ima priliku da se oseća kao favorit na nekoj takmičarskoj utakmici, ali učinak San Marina je takav da mu ne "gine" 38. uzastopni poraz. Ukoliko ne vidite keca na Steni, pokušajte sa dosta pogodaka - kvota na tu opciju je vrlo primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 18:00
Iceland - England
ID: 5061533

Izabranici Gereta Sautgejta, četvrti na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. bili bi favoriti i protiv neke jače ekipe. Selektor Gordog Albiona verovatno će šansu ukazati nekim od debitanata, ali u dvojku ne sumnjamo, s tim da bi moglo da je isprati VG 2, pa probajte kombinaciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&vg2 (2.5)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 18:00
Azerbaijan - Luxembourg
ID: 5061524

 

Azerbejdžan je vezao tri poraza, ali na svom terenu povremeno ume da iznenadi zahvaljujući tvrdim partijama. Gosti su u seriji od sedam neuspeha, pa kada se sve uzme u obzir kec deluje najizglednije. No, ne očekujemo više od dva pogotka, iako Luksemburg zna da ih se naprima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
ENGLESKA - LIGA KUP | 13:30
Plymouth - QPR
ID: 5060636


Na prvi pogled prednost u ovoj utakmici engleskog Liga kupa trebalo bi da pripadne Kvins Park Rendžersu koji je član jačeg takmičenja, međutim fudbalere Plimuta sigurno još drži dobro raspoloženje zbog promocije, a gosti prošle sezone nisu blistali na strani, pa ih obiđite.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara