Čekamo golove (©Reuters)
Čekamo golove (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Na Elandu čekamo kišu golova, Atletiko i Dortmund ne smeju da prodaju, Čelsi izbegnite

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.10.20. | 10:51

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 3. oktobar

NAPOMENA:U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
RB Leipzig - Schalke
ID: 5119854

Poslednje dve godine Šalke je za Lajpcig prava enigma na Red Bul Areni, ali sada je došlo vreme da se naplate neki stari računi. Šalke je u dubiozi na startu sezone zbog ogromne finansijske krize i deluje kao ozbiljan kandidat za ispadanje iz Bundeslige. Lajpcig nije tako uverljiv kao prošle godine, ali je dovoljno jači da razbije Šalke i ostvari pobedu uz dosta golova. 


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&3-5 (2.05)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 13:30
Chelsea - Crystal Pal.
ID: 5119846

Čelsi je i dalje u rascepu između očekivanja i trenutnih mogućnosti, a one su zbog neuigranosti tima prilično ograničene. Kristal Palas nas je navikao na iznenađenja, pa tako i setimo se samo šta je napravio Mančester junajtedu nasred Old Traforda pre koju sedmicu. Jeste Čelsi dobio poslednja tri međusobna okršaja s Palasom kod kuće, ali danas taj kec nije toliko izvestan. Ako morate da birate igrajte 3+, jer je taj tip prolazio svaki put u prethodnih pet godina.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 18:30
Leeds - Man.City
ID: 5119840

Ovde bi bilo greh igrati bilo šta drugo osim golova. Siti je na papiru favorit iako je nedavno pretrpeo katastrofu od Lestera, a posle prva tri kola postalo nam je jasno da se Lids Marsela Bijelse neće povlačiti ni u jednom slučaju i da će strogo napadati svog rivala. To garantuje golove!


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.75)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:00
Atl.Madrid - Villareal
ID: 5120207

Videli smo šta je Atletiko napravio Granadi na otvaranju sezone, ali i kako je taj isti napad ustuknuo na gostovanju Ueski. Ono što je Atletiku i Viljarealu zajedničko od starta sezone jeste upravo remi s Ueskom, što deluje zaista neverovatno. No, Atletiko je poslednjih godina uvek prilično siguran kada u goste dolazi Žuta podmornica, padalo je bar po dva gola, a to očekujemo i danas. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:30
Porto - Maritimo
ID: 5119577

Ovde nema mnogo mudrosti – pravo u glavu s kecom i dodajte golove po želji! Porto je apsolutni favorit i sve osim ubedljive pobede zaista bi bilo prvorazredno iznenađenje. Maritimo u prvenstvu kao gost nijednom nije savladao Porto u prethodnih dvadeset i kusur godina, tako da su ovde stvari vrlo jasne - samo kec, a kvotu pojačavajte golovima.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&3+ (1.65)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Udinese - Roma
ID: 5119355

Roma i Udineze su jako loše otvorili sezonu. Vučica s bušnom odbranom, dok Zebre jedine u Seriji A još nisu postigle gol. Ovde ne očekujemo previše, zaista, uprkos činjenicama koje smo prethodno izneli. Više verujemo u to da će Udineze igrati povučeno u nameri da dočeka svoju šansu iz kontri, dok će Roma pokušavati nešto da iskreira, ali se neće to dobro završiti. Najviše dva gola. 


Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.11)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 16:00
Everton - Brighton
ID: 5119843

Everton je u strašnom naletu na startu sezone i to treba iskoristiti. Ne samo da je Everton favorit u ovom susretu, već verujemo da će biti i golova, s obzirom da su se obe ekipe preplatile na iste na startu sezone. Kada Brajton dolazi na Gudison Karamele su vrlo sigurne, pa tako keca iskombinujte s golovima, biće ih. 


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.3)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Dortmund - Freiburg
ID: 5119848

Videli smo svašta u onom meču Superkupa s Bajernom, ali Dortmund je zvanično poražen u dva poslednja meča i sada mora da vadi kestenje iz vatre. Frajburg je možda najbolja ekipa za tako nešto, jer je u poslednjih 11 godina na Vestfalenu samo jednom uspeo da izvuče bod. Sve ostalo bile su pobede Dortmunda, mnoge čak i ubedljive, a Milioneri u prethodna dva njihova susreta nije primio gol. 


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.42)

tagovi

predlozzi i tipovanjaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara