Lukas Toreira (Arsenal) i Kevin de Brojne (Man. Siti)
Lukas Toreira (Arsenal) i Kevin de Brojne (Man. Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Siti je Arsenalov košmar

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.07.20. | 10:51

Pročitajte nekoliko predloga za 18. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 13:30
Stoke - Brentford
ID: 4974536

 

Brentford „kida li, kida“, a Stouk igra promenljivo, s tim da ume da bude prilično nezgodan kod kuće. Grnčari su blizu opstanka, dok su gosti dosta motivisaniji, a trijumf bi mogao zaista mnogo da im donese jer za drugoplasiranim VBA-om zaostaju jedan bod. Zato gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Swansea - Bristol City
ID: 4974551

 

Za razliku od meča na Riversajdu, ovde je domaćin, koji pokušava da stigne svog velškog rivala bliži pobedi. Međutim, neće mu biti lako - Bristol Siti, koji je dugo bio ozbiljan kandidat za plej-of, probudio se prethodnih nedelja. Ukoliko sumnjate u Labudove, tipujte na GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 20:45
Arsenal - Man.City
ID: 4974026

Bez obzira na to što je Arsenal u sredu savladao novog šampiona, ekipu Liverpula, na ovoj utakmici polufinala FA kupa ne dajemo mu ni minimum šansi da izbegne poraz. Siti želi da osvajanjem ovog takmičenja kompenzuje gubitak titule, a Tobdžije je nedavno deklasirao sa 3:0.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Galatasaray - Goztepe
ID: 4973963

 

S jedne strane su Geztepeova nezainteresanost zbog već izborenog opstanka, s druge Galatina želja da pobedi i ostane u igri za plasman u Ligu Evrope, ali i tri vezana poraza i niz od osam mečeva bez trijumfa. Zato ćemo vas potpuno razumeti ukoliko umesto keca odaberete 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 17:15
Verona - Atalanta
ID: 4974036

Verona nije loša, ali Atalanta je zaista sjajna (u utorak je „odvalila“ Brešu 6:2). Domaći su sigurni u sredini tabele, bez nekih većih ambicija, dok njihov protivnik juriša na vicešampionsku poziciju. Efikasna dvojka nema alternativu, pa bismo mi odabrali kombinaciju 2&3+. 


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.67)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Middlesbrou. - Cardiff
ID: 4974548

U pitanju je utakmica na kojoj bi sve osim dvojke bilo iznenađenje. Istina, imaju domaći dovoljno motiva (u teoriji još nisu obezbedili opstanak), ali teško da mogu da se nose sa ekipom koja se bori za plej-of, pa čak i kada je ona u problematičnoj formi. Sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 20:00
FCSB - Cluj
ID: 4974544

Kluž u ovu utakmicu ulazi sa drugog mesta na tabeli grupe koja se bori za “krunu”, odnosno sa bodom manje u odnosu na lidera Univerzitateu iz Krajove. Aktuelni dvostruki branilac titule ima više rezultatskih motiva, ali će domaćini učiniti sve da ga ojade. Očekujemo 0-2 i 1PPX.

 


Prvo poluvreme

Tip: X (2.05)
Za izbegavanje
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 13:00
Neman II - Soligrski II
ID: 4976523


Na prvi pogled ovo je utakmica sa kojom ne bi trebalo da imate problema – Neman je četvrti, sa dva boda više i dva meča manje u odnosnu na petoplasirani Šahtjor. Međutim, domaći su vezali dva poraza, dok je rival u prethodnom kolu bio vrlo raspoložen, pa ih bolje preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara