Dmitrović i Milenković (Srbija) zaustavljaju Kristijana Ronalda
Dmitrović i Milenković (Srbija) zaustavljaju Kristijana Ronalda

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Srbija - Portugalija? Nama je to GG…

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.03.21. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 27. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 15:00
Montenegro - Gibraltar
ID: 5485139

Crnogorci su apsolutni favoriti protiv Gibraltara. U stvari, skoro svi su apsolutni favoriti protiv Gibraltara. Umeju domaći da zabrljaju u takvim situacijama (oktobarski poraz od Luksemburga), ali sada neće biti problema, posebno posle pobede u Rigi. Zbog kvote biramo 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.45)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Serbia - Portugal
ID: 5485127

Srbija je zabeležila pobedu na selektorskom debiju Dragana Stojkovića (3:2 protiv Republike Irske) i u dobrom raspoloženju dočekuje šampiona Evrope, koji je na startu minimalnim rezultatom savladao Azerbejdžan. Nadamo se da Orlovi mogu da odole CR7 i kolegama, pa probajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.93)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
B&H - Costa Rica
ID: 5487868

Odluka da se BiH sastane sa Kostarikom između kvalifikacionih duela za Mundijal sa Finskom (sa kojom je uspela da odigra nerešeno) i Francuskom nije nam najjasnija, ali pobeda bi joj mnogo značila pred utakmicu sa Trikolorima. Ako vam je kec sumnjiv, na tiket stavite 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Czech R. - Belgium
ID: 5485341

Belgija je u prvom kolu savladala Vels sa 3:1 iako je rival rano poveo, dok je Češka bila ubedljiva na gostovanju nejakoj Estoniji (6:2). Gosti imaju sjajnu selekciju, ali ni rival nije bez pojedinaca koji se ističu u jakim ligama. Mada GG nije nerealno, uvereni smo u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 15:00
Russia - Slovenia
ID: 5485410

Rusi su prošlu godinu okončali serijom loših rezultata, zaključno sa debaklom protiv Srbije (5:0). Slovenci su igrali vrlo dobro, a iznenađujuć trijumf nad Hrvatskom u sredu dodatno ih je osokolio, pa iako očekujemo keca u rezervi držite 2-3 (kvota na to je za nijansu bolja).


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Croatia - Cyprus
ID: 5485137

 

Verovali smo da će Hrvati odneti čitav plen iz Ljubljane, ali ostali su praznih šaka i pobeda nad Kiprom im je imperativ. Dobra stvar za Zlatka Dalića i njegove izabranike je to što su ostrvljani očajni na strani i kec nema alternativu, a dupla pobeda domaćih je dobar izbor.

 


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.87)
Za izbegavanje
ENGLESKA 4 | 16:00
Harrogate T. - Southend
ID: 5485428

Domaći na tabeli stoje mnogo bolje nego protivnik koji se bori za opstanak, međutim, vezao je dva poraza što je samo jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da budete oprezni sa kecom. Drugi je taj što je Sautend u poslednje vreme izuzetno sklon neefikasnim remijima. Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Norway - Turkey
ID: 5486070

Turci su startovali pobedom nad najjačom ekipom u grupi, Holandijom, ali im ni na neutralnom terenu u Malagi neće biti lako zbog toga što Norvežani veoma teško gube. Skandinavci su imali lagan zadatak u prvom kolu (3:0 na gostovanju Gibraltaru) i naša preporuka vam je GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara