Mekan Saparov (Altin Asir)
Mekan Saparov (Altin Asir)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Ahal uzvraća udarac Altin Asiru

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 10:52

Pročitajte nekoliko predloga za 19. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 15:00
Slovacko - Trinec
ID: 4856757

Češko prvenstvo trebalo bi da se nastavi za vikend, a član elite Slovacko priprema se za utakmicama sa drugoligašima. Domaći su u subotu bili ubedljivi protiv ekipe Prostejova (4:1), a realno je da se slično ponovi i u današnjem okršaju sa Trinecom. Očekujte i keca i 4+.


Ukupno golova

Tip: 4+ (1.5)
Vredi probati
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 12:00
Dinamo Brest II - Bate Borisov II
ID: 4856733

Najjači timovi Dinama i BATE-a sastaju se u nedelju u Minsku, u finalu Kupa. Kako ih je prvenstveni žreb spojio i u kolu koje je na programu za vikend taj okršaj pomeren im je za sutra, zbog čega današnji meč njihovih rezervi predstavlja uvertiru uvertire. Probajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
BELORUSIJA AFL 2 | 19:00
Arena Am. - Standard Am.
ID: 4856640

U drugoj današnjoj utakmici Druge amatarske lige Belorusije očekujemo pobedu domaćih. Fudbaleri Arene nalaze se u vrhu tabele sa tri pobede i po jednim remijem i porazom. Istina, o formi gostiju nije lako govoriti pošto su odigrali svega dva meča, ali kec je ipak najizgledniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
TURKMENISTAN 1 | 15:30
Ahal - Altyn Asyr
ID: 4856652

Ahal u derbi ulazi kao lider. Ima tri boda više i utakmicu manje od branioca titule Altin Asira i želju da mu se revanšira za poraz s kraja aprila. Šampion je na prethodnom gostovanju bio veoma ubedljiv (4:0), ali protiv znatno slabije ekipe (Merv). Mi bismo pokušali s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ESTONIJA 1 | 18:00
Kuressaare - Nomme
ID: 4856548

Estonci su odigrali prvo kolo u aktuelnom šampionatu (početkom marta), a potom je usledio prekid. Konačno su odlučili da ga nastave, a jedna od sigurica dana trebalo bi da bude dvojka na ovoj utakmici. Kako je kvota na nju mala, iskombinujte je sa 3+ jer su im dueli efikasni.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.6)
Fiksevi dana
BELORUSIJA AFL 2 | 20:15
Stolica Am. - Din.Living Am.
ID: 4856641

Dinamo se nalazi u samom vrhu tabele i jedna je od retkih ekipa koje još nisu doživele poraz. Domaći umeju da budu neugodni, s obzirom na to da i sami teško gube (1-2-1), međutim, u ovom meču Druge amaterske lige Belorusije ipak ćemo se opredeliti da vam preporučimo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
KOSTARIKA 1 - KLAUSURA | 23:00
Guadalupe FC - Limon
ID: 4856521

Gvadalupe je na bod od četvrtog mesta, poslednjeg koje vodi u plej-of Klausure i nastojaće svim silama da savlada Limon koji nema veće ambicije, mada je uoči prinudne pauze popravio rezultate. No, poslednjih godina kečevi su najčešći u njihovim duelima, valjda će doći i sada.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara