Jozua Kimih i Leon Gorecka (Bajern)
Jozua Kimih i Leon Gorecka (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Germani ponovo osvajaju Rim

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 10:51

Pročitajte nekoliko predloga za 23. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:00
Hull - Ipswich
ID: 5410877

Budite oprezni sa ovim parom. Hal jeste treći, bori se za direktnu promociju sa Linkoln Sitijem i Piterborom, ali ima dva meča više nego oni, a od početka februara dobio je samo ekipu Vigana, koja je na dnu. Ipsvič je sklon nerešenim rezultatima, te je izbegavanje najmudrije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atl.Madrid - Chelsea
ID: 5410523

Tomas Tuhel prenuo je fudbalere Čelsija i Madriđanima neće biti lako na ovoj utakmici, iako smatramo da će uspeti da zabeleže pobedu u Bukureštu. Odluka o tome ko će nastaviti takmičenje biće doneta tek u revanšu, no kvota na keca toliko je primamljiva da vredi rizikovati.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
Leeds - Southampton
ID: 5410842

Ovo je njihov prvi okršaj od oktobra 2012, kada su se sastali u Liga kupu. Lids je vezao dva poraza, ali na gostovanjima, dok je Sautemptonova forma u padu (istina, u subotu je odigrao nerešeno sa Čelsijem). Mi bismo ipak poklonili poverenje domaćima, moglo bi da dođe i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Paderborn - Heidenheim
ID: 5410150

 

Njihov prethodni okršaj završen je bez pogodaka, a tvrde podele bodova uopšte nisu retkost kada se ove dve ekipe nađu na suprotnim stranama terena. Sada su u sličnim formama, ali ćemo se ipak usuditi da blagu prednost damo domaćima. Ako nećete na keca, tipujte na malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Lazio - Bayern
ID: 5410527

 

Lacio je jedan od klubova koji ovu rundu takmičenja mogu da igraju na svom terenu, ali im to u ovom slučaju neće mnogo značiti pošto na Olimpiko stiže branilac šampionske titule. U dvojku ne sumnjamo, iako je Bajern vezao remi i poraz u Bundesligi, možda dođe uz dosta pogodaka.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Wycombe - Reading
ID: 5411157

Na prvi pogled, ovo je još jedna utakmica u kojoj se konačan ishod sam nameće. Vikomb je najslabija ekipa u Čempionšipu, zakovan je za dno tabele, dok se Reding bori za njen vrh. Međutim, gosti u poslednje vreme žestoko brljaju, pa je umesto dvojke bolje da odaberete 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:00
Derby - Huddersfield
ID: 5411151

Momci Vejna Runija konačno su počeli da pobeđuju u serijama. Naravno, desi im se i dalje poneki “pad”, ali sada sa mnogo više samopouzdanja ulaze u svaki meč. Hadersfild je od početka godine bio u priličnim problemima, ali je u subotu dobio Svonsi sa 4:1. No, kec je naš izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:00
Birmingham - Norwich
ID: 5411152

Dvojka na ovoj utakmici trebalo bi da bude jedna od sigurica dana. Birmingem igra očajno, što se vidi i po poziciji koju zauzima na tabeli. Norič je krajem januara i početkom februara bio u krizi, ali počeo je da se izvlači, a kako je neuporedivo kvalitetniji nemamo dileme.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara