©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Kec na San Siru ide svakako, a isto može da dođe i uz PSV

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.24. | 10:40

Pročitajte nekoliko predloga za 20. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Inter - Atl.Madrid
ID: 7891870

Madriđani su pak baš pred gostovanje u Milanu upali u krizu, nisu dobili nijedan od prethodna tri meča u svim takmičenjima, a osim rezultatskih, Čolo se susreće i sa kadrovskim problemima, jer je u porazu od Sevilje ostao bez usluga Alvara Morate, strelca 18 golova u svim takmičenjima. Mi glasamo za najskuplju jedinicu svetu betinga, a vi razmislite!


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSV - Dortmund
ID: 7891864

Holanđani slove za blage favorite u prvoj utakmici, ali treba biti oprezan. Od dolaska Svena Bendera i Nurija Šahina u stručni štab Edina Terzića Borusija je postala kud i kamo ubojitiji takmičar. Bićemo oprezni, ali ne i skeptični, pa idemo na jedinicu u pokušaju, jer ona je danas uz sve razloge zbog koje za nju glasamo najskuplja u Mozzart kladionici.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Southampton - Hull
ID: 7891602

Sautempton juri drugoplasirani Lids. Neće moći lako do bodova protiv Hala koji je osmi na tabeli, a iz poslednjeg perioda, odnosno sa pet utakmica u nizu ima samo poraz od Svonsija. Kako bilo, realno rasuđivanje kaže da je Sautempton spreman, te da ima tim koji može da dobije bilo koju utakmicu na svojoj travi. Zbog toga biramo tip jedan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
EGIPAT 1 | 15:00
Ceramica Cleopatra - El Gounah
ID: 7891289

Egal su na tabelim ali, El Guna je u poslednje vreme lošije igrala od Keramike. Istina, nisu se ovi klubovi par godina ukrštali, ali kada im se pogleda u istoriju, onda je na njihovim utakmicama GG igra bila zagarantovana. Uzgred, Keramika je zadovoljnija, pošto je u Liga kupu Egipta prebrodila Al Itihad.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.88)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 20:45
Cardiff - Blackburn
ID: 7891600

Nema ovde povlašćenih, ni jačih, mada je Kardif simptomatično vezao tri poraza, tako da bi mu četvrti u nizu teško pao. S obzirom da je reč o kadrovski ujednačenim timovima, očekuje se velika borba na terenu. Blekburn krepi saznanje da je dobio sva tri meča para u protekloj kalendarskoj godini. Postoji određeni rizik od tipovanja na konačni ishod, pa nećemo sve karte baciti na Kardif, ali ni na Blekburn.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Fiksevi dana
MAROKO 1 | 16:00
Raja Casablanca - Hassania A.
ID: 7891276

Radža Kazablanka je jedini tim u pervenstvu Maroka koji je neporažen u kampanji, jer posle 19 kola ima 11 pobeda i osam remija. Sa 41 bodom je druga na tabeli sa dva poena manje od vodećeg FAR Rabata, a danas ima šansu da privremeno preuzme čelo tabele ukoliko savlada Hasaniju Agadir na domaćem terenu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-5 (1.75)
Fiksevi dana
JUŽNA AFRIKA - KUP | 18:00
La Masia - Mamelodi
ID: 7893631

Mamelodi je suvereni vladar južnoafričkog fudbala. I ove sezone je jedini kandidat za osvajanje titule nacionalnog šampiona, i neporažen je u ligi na 15 mečeva. Mamelodi ne odbacuje ni Kup takmičenje, gde danas ima posla sa drugoligašem La Masijom, koja je 10. na tabeli u drugoj ligi. Kombinujemo, jer tip na konačan ishod nije dovoljno zanimljiv.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3-6 (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:30
Man.City - Brentford
ID: 7891640

Kombinujemo iz jednostavnih razloga! Jasno je kao dan da tri boda po sili oružja treba da ostanu Sitiju koji bi u slučaju pobede, sustigao, i za bod prestigao Arsenal. Dakle, bili bi na samo bod zaostatka za Liverpulom, a to znači samo da Gvardiola napada! Na nedavnom meču para, bilo je 1:3 za Siti.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-6 (1.63)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara