Žoržinjo (Čelsi) i Vilfred Endidi (Lester)
Žoržinjo (Čelsi) i Vilfred Endidi (Lester)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Sad je Čelsijev red za radovanje

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.05.21. | 10:04

Pročitajte nekoliko predloga za 18. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Man.Utd. - Fulham
ID: 5599958

Crveni đavoli vezali su dva poraza, od Lestera i Liverpula, i to oba na svom terenu. Jasno je da je njihov menadžer Ole Gunar Solšer sve podredio finalu Lige Evrope sa Viljarealom, ali ako ne želi da dovede u pitanje drugo mesto na tabeli njegova ekipa mora da dobije ovaj meč.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
TURSKA - KUP | 19:45
Antalya - Besiktas
ID: 5600059

Antalija je do finala stigla na impresivan način, sa svih pet pobeda, i to bez primljenog gola, pa njena loša forma u završnici prvenstva ne bi trebalo da vas zavara. Ipak, samopouzdanje i elan zbog osvajanja titule prednost daju Bešiktašu, s tim da i GG deluje jednako realno.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:30
Lazio - Torino
ID: 5600395

 

Neuspehom u rimskom derbiju (2:0) Lacio je i definitivno ostao bez LŠ. Torino je posle sedam "komada" primljenih od Milana pre šest dana doživeo ubedljiv poraz i od Specije (4:1), a u nedelju igra sa Beneventom, direktnim rivalom za opstanak. Familija Inzagi "preporučuje" keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
SEVERNA IRSKA - KUP | 17:00
Larne - Crusaders
ID: 5600282

Neizvestan duel očekuje nas u prvoj utakmici polufinala Kupa Severne Irske. Činjenica je da Larn bolje stoji na tabeli prvenstvene grupe koja se bori za titulu, ali Krusejders je uspešniji u međusobnim susretima, na kojima dvojke nisu retke. Najpametnije je da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
Southampton - Leeds
ID: 5599946

U pitanju je meč koji rezultatski ne znači mnogo ni jednima, ni drugima. Obe ekipe zabeležile su pobede u prethodna dva kola - Sveci nad Kristal Palasom i Fulamom kod kuće, a njihovi protivnici kao domaćini Totenhemu i u Barnliju. Lids deluje ubedljivije, pa gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
ENGLESKA 3 - PLAY OFF | 19:00
Oxford - Blackpool
ID: 5600062

Radi se o prvoj utakmici polufinala plej-ofa za plasman u Čempionšip. Oksford je ligaški deo završio kao šesti, ali mora se reći da je uz dobru seriju rezultata imao i malu dozu sreće. Blekpul je bio treći, takođe je u sjajnoj formi, a u martu je ovde slavio, pa probajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:15
Chelsea - Leicester
ID: 5600063

Umesto da plasman u finale LŠ i prvenstvena pobeda nad ekipom sa kojom će se u njemu sastati (Sitijem) daju dodatni elan Čelsiju, oni kao da su ga sputali, pa je izgubio od Arsenala u ligi, a zatim i od Lestera u finalu FA kupa. Ipak, verujemo da će se revanširati Lisicama.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 19:30
Botosani - Cluj
ID: 5600065

 

Kluž je i znatno kvalitetniji, i znatno "naoštreniji", ali je i pod mnogo većim pritiskom, a nedavni poraz od Sepsija pokazao je da to može da mu predstavlja ozbiljan problem. Naravno, dvojka je logičan izbor jer će gosti dati sve od sebe da zadrže prednost u odnosu na FCSB.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara