Mičel Baker (PSŽ) i Rijad Marez (Mančester Siti)
Mičel Baker (PSŽ) i Rijad Marez (Mančester Siti)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Siti je magistrirao na Sorboni, a doktorira na Etihadu

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.05.21. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 4. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 3 | 20:00
Blackpool - Doncaster
ID: 5572076

Pobeda na ovoj utakmici ne samo da bi osigurala Blekpulu plej-of, nego bi ga uoči poslednjeg kola dovela na poziciju koja bi mu donela izvesne prednosti u doigravanju, ali bi mu dala i dodatnu dozu samopouzdanja. Donkaster sasvim nemotivisan ulazi u meč i kec je siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 14:00
Monza - Lecce
ID: 5572265

Do kraja ligaškog dela Serije B ostala su tri kola, a i Monca, i Leče i te kako imaju razloga za borbu. Domaćin, koji je vezao dve pobede trenutno je četvrti, sa tri boda manje od drugoplasiranog rivala, koji sjajno igra na strani. Svi ishodi su mogući, a kec ima malu prednost.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 2 | 19:00
Le Havre - Toulouse
ID: 5571309

 

Prilično nezgodna utakmica, iako kad se pogleda tabela to ne deluje tako. Tuluz je treći, ima sedam bodova manje od Klermona, ali je i odigrao dva meča manje, pa može do direktne promocije, međutim, ume da zabrlja. Avr je sklon remijima, a takođe je motivisan. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Man.City - PSG
ID: 5572004

Mančester Siti dočekuje PSŽ sa povoljnim rezultatom iz prve utakmice (2:1), ali i sa svešću da nikada dosad nije izgubio od ovog rivala (dve pobede i dva remija). Pritom, Građani su opušteni i kada se radi o domaćem šampionatu, tako da očekujemo da će ponovo slaviti uz 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Holstein Kiel - Sandhausen
ID: 5571326

Posle izuzetno ubedljivog poraza od Dortmunda u polufinalu Kupa (5:0) Holštajn može potpuno da se posveti poteri za vodećom trojkom, za kojom zaostaje od dva do 10 bodova. Sandhauzen je u opasnoj zoni i ne dolazi u Kil sa "belom zastavom", tako da je GG izvesno koliko i kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:15
Luton - Rotherham
ID: 5571545

 

Ne samo da je korona virus napravio haos u Roteramovom kalendaru, već su Mlinari i u katastrofalnoj formi koja će ih posle svega jedne sezone gotovo sigurno vratiti u Ligu jedan. Međutim, Luton je nezainteresovan u sredini tabele, zbog čega ipak vredi rizikovati s dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 3 | 20:00
Charlton - Lincoln City
ID: 5571642

Linkoln Siti obezbedio je plasman u baraž, međutim, kao i Blekpul i ova ekipa želi povoljniji start u njemu. S druge strane, Čarlton još ima šanse da se nađe u ovom društvu i daće sve od sebe da osvoji sva tri boda. U takvoj situaciji najrealnije je da se opredelite za GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.7)
Vredi probati
ENGLESKA 3 | 20:00
Shrewsbury - Ipswich
ID: 5571797

 

U pitanju je utakmica koja ne znači mnogo ni jednima, ni drugima - Šruzberi je u donjoj polovini tabele, ali nije u opasnosti jer su poznati svi klubovi koji napuštaju Ligu jedan. Ipsvič čak i ako bi dobio oba meča koja su mu preostala ne bi mogao u baraž. Zato gađajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara