PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Zvezda daje od 3-5 golova, laganica za Karabag, Astana je mina

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.08.20. | 10:20

Pročitajte nekoliko predloga za 18. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Dinamo Brest - Astana
ID: 6407

Dinamo Brest je prvi beloruski predstavnik u Ligi šampiona koji nije BATE Borisov posle 13 godina. Na krilima tog uspeha, u Dinamo se nadaju da bi mogli da pariraju Astani, ali Kazahstanci su kvalitetniji. Međutim, Astana je poslednji takmičarski meč odigrala pre pet meseci, pa ima razloga za oprez sa dvojkom. Tipovanje na manji broj golova deluje sigurnije.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Legia - Linfield
ID: 6405

Ovo bi trebalo da bude lagan posao za Legiju koja je u uvertiri za start u Evropi „oduvala“ Belhatov kao gost sa 6:1 i najavila da je spremna za prave izazove. Linfild ni po čemu ne može da parira Poljacima, pa je ovaj meč idealan za keca u kombijazziji s golovima.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (1.8)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 17:00
Sochi - Rubin
ID: 5027670

Soči je iznad svih očekivanja počeo novu sezonu. Vezali su dva remija, ali su, primera radi, za rivala imali i Spartak iz Moskve. Sda imaju šansu da nadograde učinak. Kvota na keca je velika, a Rubin se još traži. Stvarno vredi probati


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 19:00
Krasnodar - Arsenal Tula
ID: 4311

Krasnodar je u prošlom kolu poražen od Lokomotive u Moskvi minimalnim rezultatom, ali ekipe kao što je Arsenal, pogotovo kod kuće, uglavnom lako „rešava“. Verujemo u takav ishod, a kombinazzija 1&2-3 deluje nam najprimamljivije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Qarabag - Sileks
ID: 6404

Prvak Azerbejdžana ima ulogu velikog favorita iako takmičarski meč nije odigrao od marta. Međutim, razlika u kvalitetu je velika, pogotovo ako se zna da je Sileks „upao“ u Ligu šampiona jer prvak Severne Makedonije Vardar nije dobio licencu za evrotakmičenja. Ubeđeni smo u ubedljivu pobedu Karabaga. 


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.9)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 21:00
Crvena Zvezda - College Europe
ID: 5027984

Sve osim ubedljive pobede Crvene zvezda bila bi prvorazredna senzacija. Verujemo da će, bez mnogo potrošnje, crveno-beli dati između tri i pet golova. I da će već na poluvremenu biti kec. Biće ovo klasično zagrevanje za crveno-bele


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&3-5 (1.82)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:45
Celtic - KR Reykjavik
ID: 6408

I jedni i drugi napravili su lošu uvertiru za start u Evropi - Seltik je remizirao s Kilmarnokom, a Rejkjavik poražen kod kuće od Hafnarfjordura. Ali nema dileme da je domaćin ovde apsolutni favorit. Nismo baš sigurni u veliki broj golova, kombinazzija 1&2-3 deluje primamljivo i realno.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara