Najnovije vesti

Predsednik Brage: Nema velikih imena u našoj grupi, Zvezda nam je najteži rival

Vreme čitanja: 1 minuta

Foto: Reuters

Prvi čovek Portugalaca razmišlja isključivo o pobedi

Antonio Salvador, predsednik Brage, pred početak takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope i gostovanje Crvenoj zvezdi zakazano za sutra od 18.45 časova istakao je da portugalski klub ima obavezu da se pokaže u najboljem svetlu.

"Očekivanja su visoka, krećemo ovo evropsko takmičenje sa verom u sebe i u naš potencijal. Braga ima istoriju u ovom takmičenju, redovno je član grupne faze i skoro uvek je prolazila dalje. Iako u našoj grupi nema velikih imena, grupa je veoma teška, ujednačena. Crvena zvezda je teoretski najteži rival sa kojim ćemo se suočiti, ali znamo naš kvalitet i koliko vredimo. Spremni smo za utakmicu i nadamo se pobedi", rekao je prvi čovek Brage.

IZBOR UREDNIKA

Portugalski klub je šampionat otvorio uz oscilacije te je u prethodna četiri kola upisao samo jednu pobedu uz dva remija i poraz.

"Znamo da moramo da ostvarimo više i bolje od onoga što smo uradili na početku ovog prvenstva, mnogo više i bolje nego što smo to učinili u prošloj utakmici protiv Fereire jer kvalitet nije dovoljan da pobedimo, moramo da radimo, da budemo agresivni, da trčimo i sve to moramo da pokažemo već sutra. Braga mora da uđe u svaku utakmicu sa ciljem da pobedi. Znamo da nećemo uvek slaviti, ali moramo da pružimo maksimum, da i kad izgubimo budemo svesni da smo dali sve od sebe", kazao je Salvador.

Favoriti i notifikacije:

FK Crvena zvezda

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva