Predsednik Lila potvrdio: Prihvatili smo ponudu od 80.000.000 evra za Pepea!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.19. | 10:32

Ali, agenti traže 10 puta veću proviziju

Otkucava i transfer bomba podno Vezuva...

Napoli je na pragu pogromnog pojačanja, ubedljivo najskupljeg u klupskoj istoriji! Najkupljeg ovog leta u celoj Seriji A. Reč je o Nikoli Pepeu, sjajnom napadaču Lila za kojeg se interesovalo pola Evrope.

Izabrane vesti

Lilov predesednik Žerar Lopez je danas potvrdio da je transfer blizu realizacije.
„Prošle godine smo obećali Pepeu da ćemo ga prodati ovog leta ako tada ostane. Dobili smo sada ponude koje su nas zadovoljile naše finansijske apetite. Napolijev predsednik De Laurentis je prihavtio da plati našu traženu cenu od 80.000.000 evra za Pepea. Sada je sve na igraču“, rekao je Lopez.

Prihvaćena ponuda, ne znači i da je transfer završen. Napoli mora da se dogovori i sa Pepeom, a to neće ići lako. Napadač iz Obale Slonovače se nadao nekoj atraktivnijoj sredini posle sjajne sezone u Lilu. Za njega su se raspitivali Bajern, Liverpul, Barselona, ali nisu prešli na konkretne poteze. Potom su se pominjali Inter i PSŽ, a poslednjih dana je ozbiljno zagrizao Mančester Junajted. Izgleda da nije samo Napoli voljan da plati ono što Lopez traži. Ali je najbliži. Ponuda navodno iznosi 60.000.000 evra plus Adam Una, alžirsko krilo za koje se Lil ranije interesovao i kojeg Anćeloti ne vidi kao bitnog igrača.

Pepeovi agenti su juče helikopterom sleteli u italijansko odmaralište Dimaro gde se Napoli priprema za novu sezonu. Razgovarali su ljudima iz Napolija, ali konačan sporazum nije postignut.

Oni traže proviziju od 5.000.000 evra za sebe i godišnju paltu od 5.000.000 evra za igrača. Sa druge strane, Napoli nudi Pepeu ugovor od 3.500.000 evra po seztoni plus 500.000 evra za bonuse. Dakle, dogovor je blizu ako igrač i njegovi zastupnici malo spuste cenu.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara