Sa jednog od prethodnih gostovanja crveno-belih u Milanovcu (© Star sport)
Sa jednog od prethodnih gostovanja crveno-belih u Milanovcu (© Star sport)

Predsednik Metalca: Pobedićemo Zvezdu! Odbrana joj je spora, ne može da čuva naše igrače

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.22. | 08:43

Rajko Nešković ubeđen u pozitivan epilog duela sa prvakom države

Igrala je Crvena zvezda u četvrtak pred 50.000 navijača na Ajbroksu, ali to je ništa u odnosu na ono šta je u ponedeljak čeka u Gornjem Milanovcu. Makar ako je verovati predsedniku Metalca, Rajku Neškoviću, toliko sigurnom da će u gradu podno Rudnika pasti aktuelni prvak države, na zatvaranju 27. superligaškog kola.

Prilično hrabra izjava ako se zna da je u prethodnih 13 međusobnih okršaja sa crveno-belima klub podno Rudnika pretrpeo čak 11 poraza. Ruku na srce, ima jedno istorijsko slavlje, zabeležno pre 12 godina u Kragujevcu (2:1).

Izabrane vesti

Možda na bazi toga gradi optimizam.

Pobedićemo Zvezdu na našem stadionu. Odbrana crveno-belih je spora i neće moći da sačuva naše brze igrače, Stuparevića, Cvetkovića i Prestiža“, istakao je Rajko Nešković u izjavi za Sportski žurnal.

Za razliku od prvog čoveka Metalca, trener Milija Žižić se ne izjašnjava o Zvezdi, svestan da je u prethodnom kolu ekipa izgubila od Radničkog na stadionu „Čika Dača“.

Imali smo periode dobre igre, pogotovo u prvom poluvremenu. Nismo iskoristili šanse, kažnjeni smo u nastavku iz prekida. Trebalo bi da budemo konkretniji u završnici“, rekao je Žižić.


tagovi

FK Crvena zvezdaMetalacMetalac Gornji Milanovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara