Igrači PSŽ-a (© AFP)
Igrači PSŽ-a (© AFP)

Predsednik PSŽ-a najavio još ulaganja: Naš cilj ostaje osvajanje Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 00:01

„Finale u Lisabonu nam je bilo prvo, Bajernu čak 11“, kaže Al Kelaifi

Devet i po godina u klubu, ulaganja u igrački kadar vredn 1.200.000.000 evra i opet ćorak. Nikad vlasnici iz Katara nisu bili bliži peharu Lige šampiona, ali ga i dalje gledaju sa daljine. Dok ga ne uzmu neće se smiriti. Bar tako najavljuje Naser Al Kelaifi, predsednik Pari Sen Žermena.

Sportski je čestitao Bajernu osvajanje evropske titule i priznao da njegovom klubu nedostaje iskustvo takmičenja na najvišem nivou.

Izabrane vesti

Naravno da smo tužni, ali ne smemo da zaboravimo velika dostignuća iz ove sezone. Od tri velika cilja dva smo ispunili. Ponosan sam na igrače, odradili su sjajan posao u ovom takmičenju. Uradili smo sve što smo mogli kako bismo pobedili i moramo da prihvatimo poraz“, smireno će Al Kelaifi.

Naravno, posle ubedljivih izdanja u grupi, pa i nokaut fazi, verovao je da je kucnuo čas da se popne na vrh.

Naš cilj ostaje osvajanje Lige šampiona. U Lisabonu smo verovali više nego ikad pre. Bili smo baš blizu. Svi ćemo napustiti Portugal uzdignuta čela. Čestitam Bajernu na izvanrednoj utakmici, jedan je od najboljih klubova vseta. Nedostajale su nam sitnice da pobedimo“.

A gde je tim Tomasa Tuhela zakazao?

Nama je ovo bilo prvo finale Lige šampiona, Bajernu čak 11. Sezonu smo završili sa četri pehara i plasmanom u finale Lige šampiona. I svi smo razočarani. Što je normalno. Ipak, uradili smo velike stvari. Žao mi je navijača. Uradićemo sve da bismo osvojili ovaj pehar“, zaključio je Naser Al Kelaifi.


tagovi

Pari Sen ŽermenNaser Al Kelaifi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara