Predstavljen Džan: Bilo bi lepo igrati sa Ronaldom

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.07.18. | 15:59

Istakao je da mu je idol u mladosti bio Zinedin Zidan

Nemac Emre Džan je predstavljem kao novo pojačanje Juventusa. On je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom i primaće 5.000.000 godišnje. U Staru damu stigao je kao slobodan igrač, ali će njegovom menadžeru biti uplaćeno 16.000.000 evra zbog ovog transfera.

Zanimljivo, prvo pitanje na zvaničnoj promociji bilo je vezano za Kristijana Ronalda.
"Za svakog igrača bi bilo odlično da igra sa njim. Ali, ne znam da li je bilo kontakata između igrača i kluba, fokusiran sam na svoje stvari", rekao je Džan.

Izabrane vesti

Govorio je i o svom idolu iz mladosti - Zinedinu Zidanu.
"Zidan je bio moj idol u mladosti. Moj prvi trener je bio navijač Juventusa i kada sam imao oko šest, sedam godina rekao mi je da ću zaigrati u Juventusu. I, evo me sada. Bio je to period i kada su u Juventusu igrali Nedved i Del Pjero", rekao je novi igrač Juventusa.

Inače, Džan će u Juventusu nositi broj 23.
"Došao sam u veliki klub, ovo je moj prvi dan i sve je prelepo. Odabrao sam Juventus jer su moji menadžeri u kontaktu sa Juventusom dugo. Znam da klub ima pobednički mentalitet, a pobede su moj cilj", rekao je Džan.

Osvrnuo se i na Svetsko prvenstvo i učinak Nemačke.
"Nije bilo dobro i ne znam zašto nisam bio u Rusiji. Ali moramo da se vratimo jači. Lev je sjajan trener koji je već osvojio Svetsko prvenstvo i veoma sam srećan što je ostao", rekao je Džan.

Diplomatski.

Foto: Action images


tagovi

Emre Džan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara