Đurđević (© Star sport)
Đurđević (© Star sport)

Pregovaraju Partizan i Uroš Đurđević, opcija je pozajmica

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 18:11

Potvrdio Miloš Vazura, centarfor Hihona se nada ponudama iz inostranstva

Nije se u poslednje vreme proslavio Partizan angažmanom povratnika, ali ga to ne sprečava da pokuša da privoli još jednog. I to onog koji je značajno uticao na osvajanje poslednje titule, pošto se rodila ideja da dovede – Uroša Đurđevića.

Zasad samo ideja. Put do njene realizacije je trnovit, prelazni rok je maltene tek počeo i moraće u Humskoj da budu strpljivi kako bi dobili još jednu produktivnu opciju u napadu, gde već imaju prvog strelca Mozzart Bet Superlige, Rikarda Gomeša. Strpljivi, jer je Đurđević ugovorom vezan za Sporting iz Hihona i na prvi pogled ne deluje realno da se otisne na Topčidersko brdo. Već na drugi, možda se nešto izrozi, jer je daleko kraj avgusta.

Izabrane vesti

Zato se mešta Grobara razbuktala na osnovu informacije da je tokom ponedeljka povremeni reprezentativac Crne Gore posetio bivši klub. Delom prijateljski, delom poslovno.

„Uroš Đurđević je uvek rado viđen gost na stadionu Partizana, ostavio je trag u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup Srbije. On ima ugovor sa Sportingom do 2027, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, videćemo“, precizirao je za Informer Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, u ovom trenutku ne deluje realno da se Uroš vrati u Humsku. Ne i nemoguće, ali na današnji dan Đurđević je daleko od potpisa. Njegov prioritet je da sačeka neku od ponuda iz jačih liga od ovdašnje i eventualno promeni sredinu. Ako ne, ostaće u Hihonu, pošto je prošlog leta potpisao novi ugovor. U tek okončanoj sezoni postigao je pet golova na 32 utakmice Druge lige Španije, nije bio (uvek) prva opcija u špicu i logično je da razmišlja o promeni sredine.

Isticao je nekoliko puta da mu je jednogodišnji boravak u Partizanu bio najlepši tokom karijere, čak i da ne bi imao ništa protiv da se vrati na mesto uspeha, samo da li baš u ovom trenutku? Mada, i prethodni put kad je dolazio crno-beli su bili otpisani pre početka trke, menjali trenere, situacija u klubu bila je nepovoljna, a onda su angažman Brazilca Leonarda i potpis Đurđevića iz korena promenili situaciju, te je sastav Marka Nikolića osvojio titulu.


tagovi

Uroš ĐurđevićSporting HihonFK PartizanMiloš Vazura

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara