Prekid na debiju Sava Miloševića na klupi BiH (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.10.23. | 22:31

Najvatrenije pristalice Zmajeva zasule teren u Vaducu bakljama

Debitantski meč Sava Miloševića na klupi Bosne i Hercegovine, pored pobede od 2:0 nad Lihtenštajnom, obeležio je i prekid koji su napravile vatrene pristalice Zmajeva. Sve se dešavalo na početku drugog poluvremena, pri rezultatu kojim je i završena utakmica.

Na tribinama stadiona u Vaducu našlo se nekoliko hiljada gostujućih navijača, koji su iskazali otvoreno nezadovoljstvo radom Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. U 50. minutu su zasuli teren bakljama, uz povike "Savez, napolje!".

Izabrane vesti

Meč je nakon nekoliko minuta nastavljen, ali su se ubrzo pirotehnička sredstva ponovo našla na terenu, pa je meč ponovo prekinut, posle čega se na terenu pojavio i delegat. Na kraju, sa navijačima je razgovarao i Edin Džeko, pa je meč konačno nastavljen i deluje da će se uspešno privesti kraju.

Fudbal je ostao u drugom planu, a na tom polju su Zmajevi apsolutno dominirali. Poveli su pogotkom Amara Rahmanovića u 13. minutu, dok je konačan rezultat u 41. minutu meča postavio Miroslav Stevanović, na asistenciju Demirovića.

Nema nikakve dileme da tamošnji Savez sada očekuje kazna od strane UEFA. Bosnu i Hercegovinu već u ponedeljak očekuje spektakl na Bilinom Polju, kada u Zenicu stiže Portugalija, pa ostaje da se vidi da li će sličnih dešavanja biti i na tom meču.

Bosna i Hercegpvoma je ostala na četvrtom mestu grupe J, ali ima obezbeđen baraž, zahvaljujući rezultatima u Ligi nacija.

GRUPA J:

Portugalija - Slovačka 3:2 (2:0)

/Ramos 18, Ronaldo 29pen, 72 - Hanko 69, Lobotka 80/

Island - Luksemburg 1:1 (1:0)

/Oskarson 23 - Rodriges 46/

Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina 0:2 (0:2)

/Rahmanović 13, Stevanović 41/



tagovi

Savo MiloševićBosna i Hercegovina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara