Stevan Jovetić salvi drugi gol protiv Liverpula (Printscrren)
Stevan Jovetić salvi drugi gol protiv Liverpula (Printscrren)

Prekjuče potpisao, danas dva gola Liverpulu: Slalom Jovetića i suknjica za Van Dajka (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.07.21. | 22:49

Crnogorski reprezentativac proveo oko pola sata na terenu u dresu Herte

Nije prošlo ni 48 sati kako je Stevan Jovetić potpisao za Hertu, a već je uspeo da nagovesti navijačima na šta da se navikavaju u predstojećoj sezoni Bundeslige. U kontrolnoj utakmici (4:3 za nemački tim) preko puta je stajao moćni Liverpul, ali to nije sprečilo ubedljivu demostraciju golgeterske raznovrsnosti crnogorskog reprezentativca.

U prvom poluvremenu je sa klupe video po dve lopte u mreži oba tima, a koliko je vapio za prilikom da debituje pokazuje učinak od 61. minuta kada ga je mađarski stručnjak Pal Dardai poslao na teren. Pet minuta bilo mu je potrebno da pronađe prostor između Vilijamsa i Filipsa, trzne glavom i zatrese mrežu.

Izabrane vesti

Velško-engleski štoperski tandem je kvalitetom daleko od onoga sa čim će Jirgen Klop početi sezonu u Premijer ligi, ali dobio je Jovetić šansu da se oproba protiv najboljih - Virdžila van Dajka i Džoa Gomeza. Obojici je ovo bio prvi meč posle višemesečne pauze zbog povreda zbog kojih su propustili veći deo prošle sezone u Premijer ligi.

Međutim, činjenica da su se našli na terenu u poslednjih petnaestak minuta govori da su rekovalescenti ipak bili spremni, jer nemački stručnjak ne bi rizikovao da im ugrozi zdravlje. I možemo da polemišemo da li bi majstorija Stevana Jovetića protiv 100 procentno spremnog Van Dajka prošla ili ne. Ali da ipak zanemarimo pitanja na koja ćemo teško dobiti odgovor.

Preporuka je ipak da pogledate bravuru crnogorskog umetnika par puta. Možda će vam samo izleteti "Bravo majstore!"



tagovi

Stevan Jovetić

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara