Komentari na vest

PRELAZZI: Da li je prvenstvo ako nema sličica?

G

GNS18

pre oko 1 mesec

Ne bih da branim Topps, ali samo sto ovi branitelji Paninija kojeg inace imam popunjenog od 1990 Italia do 2022, propustili su da kazu koliko je se ofucala ta komoanija, kako su izgledale slicice za Katar 2022 uzasnooo, pa kako su izostavlajli imena klubova iz kojih idolaze igraci, sto je ozbiljan propuuust! Panini je sam kriv sto je izgzbio licencu i zasluzio je da se to desi. Toops ima propusta ali pominaje da su stadioni crteziii... pa to je tako na zvanicnom predstavljanu prvenstva i reklami da sve bude animirano, malo se informisite .. nadam se da ce panini da se popravi za usa 2026, ako to ne uradi i nastavi sa onim skandaloznim izdanjima, nadam se da ce ostati i bez te licence !
N

NN3

pre oko 2 meseca

Realno euforije za sličicama nema već 10 godina, a ne od sad kad je Panini prestao da ih prozivodi
M

Maksim po trnju

pre oko 1 mesec

Realno nisi bio kod Moskve pre godinu i po, pre šest godina i sl. Liberalni kapitalizam pre ili kasnije ubije sve čega se dohvati. Nosilac Panini spomenice od 1982.
Н

НБГД

pre oko 2 meseca

Браво за текст! Никада више нећу скупљати сличице ако се не врате Панинију. А скупљао сам само светска првенства од Француске '98.
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Slicice su kriminalno lose. Kvalitet je nesto najlosije, ako ne i ubedljivo najlosije, sto sam ikad video. Najjeftiniji moguci papir, uzasan dizajn, skupljas slicice Estonije ili Kazahstana koji se uopste nisu plasirali na EP, nema sanse da cu davati pare za to, a vidim da apsolutno niko iz mog okruzenja ne skuplja. Tako to ide kad dusu prodas djavolu, ali nacice oni svoje trziste, to i nije pravljeno za nas nostalgicare.
M

Madridista 23

pre oko 2 meseca

Nema euforije jer nazalost mi nismo u rangu ozbiljnih reprezentacija,jer nazalost i trenri nasih linglongasa znaju fudbal vise od selektora koji je selektor samo zato sto je bio sjajan fudbaler i veliko ime ,a sto se tice slicica nije naravno isto kao pre jer sazrele su i dosle na red generacije koje nemaju interesovanje i razumevanje za tako divnu stvar kao sto je fudbal i i realno nema narod para,i sem ako ne zivis u ruzicastim snovima i u verovanju onoga sto ti kazu sa tv ekrana,zivot kod nas nije nimalo lak ,i tesko je nositi se sa tim a kamoli da dodje neko u rasterecenu situaciju da razmislja o slicicama,sto je da se razumemo nesto fantasticno i sto bi da su neka bolja vremena i ekonomski i mentalno po ovaj narod bila stvar koju bi svako od nas trebao da radi
m

miile

pre oko 2 meseca

potpisujem svaku reč!!! 1 kesica,dva hleba.....nekada,kupim dva hleba i za kusur još 10 kesica
Д

Даркони 2020

pre oko 2 meseca

Аутор текста није рекао да је Панини изгубио лиценцу само за УЕФА такмичења, док ће ФИФИНА и даље објављивати, дакле СП 2026. биће под чувеним жутим знаком Панинија.
m

miile

pre oko 2 meseca

panini radi COPA AMERICA 2024 ima i online
k

katkad

pre oko 2 meseca

uzasne slicice , kvalitet dizajn, blagi ocaj...album kriminalnog kvaliteta
Д

Даркони2020

pre oko 2 meseca

Топсове неопростиве грешке у овом албуму су што нису чекали крај баража, него су ту и репрезентације које су га играле, па испале. Затим немају лиценцу за најјаче селекције, па им се због тога на сличицама налазе само главе (не виде се дресови). Немају лиценцу ни за неке од најбољих играча (Мбапе, Сака...). и због тога убацују неке ликове који ће ЕП гледати само на телевизору. Сличице стадиона су обични цртежи(!?), док по први пут не постоји екипна фотографија сваке репрезентације. Треба ли даље да набрајам?
O

Oblomud

pre oko 2 meseca

pola,celo,slika,belo...

Bojan Lordinho

pre oko 2 meseca

Kad skupljanje slicica ne bude u rangu cena stana u Zemunu,mozda pocne opet skupljanje...
B

BL Kure

pre oko 2 meseca

Nista vise nije kao sto je bilo pa ni to...Bravo za tekst
з

зока_мип

pre oko 2 meseca

6 сличица, двије марке. за албум могу жену и дјецу за викенд одвест негдје, тако да... до пара је, ништа друго.
И

Иван Грозни

pre oko 2 meseca

Одличан текст, све похвале. Редовно сам скупљао сличице већ деценијама, али сам пред ово ЕП престао. Сличице, то значи Панини.
C

Coa 90

pre oko 2 meseca

Takodje. A, da, sličice - Panini. Sve ostalo, nije to to