Komentari na vest

PRELAZZI: Džerard u Vili – poštenje, čast i prevara

K

KROJF

pre preko 2 godine

Pratio sam Aston Vilu i ranije sada ću još pažljivije.Zanimljiv su spoj.Na duže staze mogla bi Aston Vila sa Džerardom da bude ozbiljan tim ukoliko mu se bude dalo vremena i prostora da "skocka"ekipu. POZDRAV
B

Blek stena

pre preko 2 godine

Pravo u centar. Bio je posten. A ne kao lampard i solskjer. Ole nema harizmu surdulicu davodi. A da li mu svemirski brod. Neide. Dzerard je pametan. Korak po korak.
F

FM

pre preko 2 godine

Da je uzeo jednu Premijer Ligu sa Liverpulom, negde tamo oko 2006., mislim da nikada ne bi bio tolika legenda kolika jeste, koliko god to paradoksalno zvucalo. Liverpul je bio klub sa sredine tabele, da se ne lazemo, pred bankrotom 2010., a Dzerard je bio jedina slamka spasa, uteha, dok su ostali dolazili i odlazili (na tebe mislim, El Ninjo). Da je uzeo tu titulu ranije, mozda bi na kraju i otisao u taj prokleti Real ili bi ga Abramovic i Murinjo ipak privolili da predje u Celsi, ovako, ostaje najveca legenda. Svako dete koje pika fudbal na svetu zna sta je bilo tog Istanbulskog maja 2005. i ko je tu razbijenu bandu u crvenim dresovima poveo ka vecnosti.
В

Видић

pre preko 2 godine

Колко пута мора да се напише Ливерпул у тексту!
В

Видић

pre preko 2 godine

Ради редакција 24/7
M

Musa Đenepo

pre preko 2 godine

Zgazi danas Brajton ajdee
A

Agbonlahor

pre preko 2 godine

Idemo Brajton!

milford

pre preko 2 godine

ok