Komentari na vest

PRELAZZI: Kada te ostavi ona koju voliš

P

Pantela24

pre preko 2 godine

Sa zadovoljstvom čitam ovakve tekstove, posebno Prelevićeve...Pravi romantičarski duh i esencija fudbala, ne samo statistike i debilni naslovi kao većina vesti na ovom portalu...Sve pohvale! Samo nastavi tako! P.S Čovek je pisao o raznim ligama i raznim igračima sa istom strašću tako da molim neupućene da ne komentarišu gluposti! Spotski pozdrav!
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Meni su ovi tekstovi odlicni,autor ima neobican stil pisanja svaka cast.
S

Smederevac 28

pre preko 2 godine

Ljudi danas jednostavno ne citaju.
B

Bogte

pre preko 2 godine

Imas cak dva komentara na ovaj tekst. Bruka koja zainteresovanost za tvoj prelazzi
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Nažalost, više se čitaju, a posebno komentarišu tekstovi o Zvezdi i Partizanu i to na najgori način, pljuvanje jednih od strane drugih i obrnuto. A to čine ostrašćeni klinci i polusvet ( izvinjavam se, ali ne mogu drugačije da nazovem te ljude). Inače, tekst je odličan, kao i većina tekatova u ovoj rubrici. Uvek su pomalo poetski i ispunjeni setom i melanholijom, opisuju najlepšu sporednu stvar na svetu na način kao da je glavna stvar, esencija života... Svaka čast i što više ovakvih tekstova!
p

poligraf

pre preko 2 godine

@Dexaman netačno. Svi tekstovi ovog autora su o Engleskom fudbalu. Sve ostale lige sveta su apsolutno zapostavljene. Čovek koji u svakom drugom tekstu provlači da je navijač Liverpula. Koga briga?! Preleviću dobra ti je kolumna. Za ovoliki trud dva komentara je sasvim ok.
D

Dexaman

pre preko 2 godine

@poligraf Možda je čovek specijalizovan za engleski fudbal, mada ima i drugih tekstova, a bojim se da ti nisi obratio pažnju na to. A iskreno, nisam primetio da je navijač Liverpula. Znaš šta, lako je nama da kritikujemo, a kako bi bilo da mi napišemo neki tekst i kako bi se osećali kada bi nas neko, tek tako, prozivao za ovo ili ono? Eto, čisto razmisli...Pozdrav
s

sg018

pre preko 2 godine

Bravo, bravo i bravo za tekst! To je ta romantika engleskog fudbala
M

Musa Đenepo

pre preko 2 godine

Zgazi ih vcrs