Komentari na vest

PRELAZZI: Kradljivci Mundijala i šverceri vremena

Б

Брат од Генија

pre preko 2 godine

К..а ми се више од тих прича зарађују милијарде не раде ништа могу да играју сваки дан. Не могу, и фудбалери су људи и њима треба одмор и они као ми обични људи иду на одмор у јуну између две сезоне. До тада сваки дан по два-три пута дневно тренирају и играју утакмице два-три пута недељно. Догађаће се чешће случај Ериксен, ако се људи који седе у фотељама (за њих можете причати да нераде ништа) и згрћу мионе од ТВ преноса, реклама и свега осталог не опамете. И ја волим фудбал и волео бих да могу да гледам нон стоп 24/7 али то није реално ни нормално. Светска и Европска првенства морају да се играју сваке четири године.
C

Cika Nesa

pre preko 2 godine

Sve je lepo receno!
G

Gost89

pre preko 2 godine

Za kolike plate igraju, kolike bonuse traze, imaju jedan mec nedeljno, evetualno dva ako je kup ili evropa, uzimaju milion nedeljno i kukju kako su umorni..
T

TRPADZIJA

pre preko 2 godine

Ko ti je kriv sto je tvoj zivot mizeran i sto radis za 300 €
G

Gostilje

pre preko 2 godine

Apsolutno podrzavam da postoje 2 prozora godišnje koji će biti rezervisani za kvalifikacione mečeve ali da se na 2 godine održava mundijal, to je ravno katastrofi. Pa svaki mundijal je popularan zašto što se toliko čeka, sve stane u tih mesec dana i samo se o tome priča.
V

Vikomb

pre preko 2 godine

Onaj trenutak kad ti osmeh izmami saznanje da je devojka 'mundijalka'